Pereiti prie turinio

homesite

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

homesite's Achievements

0

Reputacija

  1. Kadangi situacija su kuru yra tokia kokia yra, prisiminiau kad dyzelis gali vaziuot ant aliejaus. Internete info apie tai daugiau nei reikia tik nesu girdejes tikru atsiliepimu. Ar kasnors meginot? Ar reikia kazkokio papildomo aliejaus pasildymo irenginio?
  2. Gal kas pirkot is............ ? Greit pristato ? Ar nedideles kainos ?
  3. dar vienas pastebejimas, kai uzgesinu varikli kuro slangutej matosi kaip oras grizta is siurblio.
  4. Kol dar nepradejau nieko keisti tai dar mazas pastebejimas, ryte pries uzvesdamas uzmeciau aki i slangute tarp filtro ir motoro, joje buvo oro burbulas.
  5. Kiek zmoniu tiek pasiulymu. Apie kokias zarneles cia kalbama ? http://www.landyzone.co.uk/lz/f10/p38-range-rover-cold-start-problem-30364-2.html
  6. Sveiki, sunkiai kuriasi pastovejus ilgesni laika (7-8 val) siltas normaliai. Zvakes pakeistos, akumas geras. Kur dar ieskot bedu ?
  7. prie to pacio kas gali but susukus vaira iki pat galo ir vaziuojant i prieki ar atgal pasigirsta toks garsas tarsi ratas kazkur kliutu. Kur vln tvarkytis dzipo vaziuokle, pakeist greiciu dezes tepala, filtra ?
  8. stupid question, o tepalas cia dezes taip suprantu ir jis atskirai pildosi ir tikrinasi (kur tikrint jo lygi)?
  9. Sveiki RR mohikanai, Esu naujokas su RR 96' dizelis 2,5l ir automatu. Situacija tokia: standartiniam mode begiai jungias tarsi ne prie tam tikru apsuku, o prie tam tikro greicio. Pvz 2-ra prie ~50km/h ir tt. Ant sport mode viskas ok. Kame baeris? Ir del ko tas abs dega? Veiksmas Vln. Gal kas klaidas dar galetu paziuret.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.