Pereiti prie turinio

Elimas

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

Elimas's Achievements

0

Reputacija

  1. o ausinimo skystis patenka i dezes tepala ir ko pasekoja brungus remontas - tai cia tik su automatinem greiciu dezem ar ir su mechaninem taspats? Beja gal kas zinote kiek kainuoja kuro siurblys pathfinderiui?
  2. Sveiki, Gal kas turit jeep liberty ar jeep cherokee nuo 2003m. Kalusimas toks butu, kokias maximum butu galima uzdeti padangas ant stokinio liberty ar cheroky, kad offroude padangos nesiektu sparnu? Ar cia maximumas: BFGOODRICH All Terrain 235/70R16
  3. O kaip su automatu jei stringi kur, juk daug sunkiau manevruot, jei reik ypac atgal pirmyn issijudint. Renkuosi kia iki 2005m bendza 2.4. kiek supratau ten automatas tik 4 pavarom, tai nieko gero. O dabar kaip ten ka ziuret kad butu geriau kas ant to jungiklio kur jungineja vaziuokle? ten kur 4WD, 4WD(LOW), 2WD.... ? nes tie uzrasai nelabai man suprantami kol kiekvieno neisbandai ir nezinai ka jis realiai daro, nes pas kiekviena sorento maciau vis kitoki pasirinkima to jungiklio funkciju. Toliau dar klausimelis, o kaip su paletintoju kaip jis isijungia? ar irgi turi buti ant to jungiklio vaziuokles? Ir beje kiek duju rytu mieste 2,4 bendzininis variklis?
  4. Dekui uz issamu atsakyma. Ieskau bendzininio variklio, ir kad butu mechanine pavara. Randu bendzinkiu, bet visos beveik su automatine deze, o jei randu su mechanine tai dyzelinis variklis. Jauciu besansu rasti bendza su mechanine deze. Ieskau mechanines todel, kad prisiskaiciau ir prisiklausiau pasakojimu kaip pas kia tos automatines arba tie triptronikai, sudinai persijungineja kaip sauna i galva - kad autostradoj su ketvirta pavara vietoje penktos stovi ilgai ir taip toliau... to pasakoje kuro daugiau ryja ir pati masina vangesne gaunasi? Teisybe?
  5. Kuo skiresi kia sorento EX nuo LX?
  6. Tai kaip automatines greiciu dezes ju, kasnors gali atsakyti?
  7. O kaip su kia sorento automatinėmis dežėmis? Patvarios jos, apsimoka imti sorento su automatu? Sako, kad 2,5 dyzelis ir automatas tai labai slabna tokiai masinai. O tai gal geriau 2,4 benzas/dujos + automatas?
  8. Ieškau sau Kia sorento nuo 2003m. Kokį variklį rinktis? ar 3,5 Benzas/Dujos, ar 2,4 Benzas/Dujos ar 2.5 dyzelis? Dairausi i 2,4 ir 2,5 nes nežinau kiek ryja duju 3,5. Į ka dar reiktų atkreipti dėmesį, renkantis kia sorento, kur kokie niuansai būna? Beja kaip automatinės greičių dėžės jų?, ar tragedija, ar byra labai?
  9. Sveikas, Kiek ryja duju mieste? šitas 3.5 varikliukas? Turėtu būti žvėris ant jėgos palyginus su kitais kia sorentus šio modelio varikliais
  10. kodel gi ne? juk ant duju pigiau.
  11. vazineju su audine 2.4 benzas V6 30 voztuvu. Tiesiog noriu pasikeisti auto, ir aisq man mieste 14 litru ji eda tai, man daug. Na noreciau didesnes auto, pagalvojau gal jei 3.7 su dujom butu tai tiek bapkiu nesriobtu, kiek grinas benzas. Kiek ziurejau Jeep Grand Cherokee nuo 2005 kur eina tai, kuro sąnaudos mieste, 13.9l benzo tai ant duju pigiau gautusi.
  12. Ka reiskia 4WD arba 2WD ant varikliu? pvz 3.7 i V6 2WD (210 Hp) 3.7 i V6 4WD (210 Hp)
  13. rasiau kad nebutent ta modeli pazystami vairave, o rasiau "vairave kitus kitu gamintoju dzipus". Nu matai dabar kaip kogero supratai tai vairuoju sedana. Vairuoju su bendzininiu varikliu V6 30voztuvu. Zodziu mieste ima 14litru, man tai daugoka, tai ir galvoju kaip cia ka sugalvojus ant dzipo, ar su dujom bendzinini imti, argeriau neimti...
  14. Idomu ar mano mineti varikliu modeliai, jei antras tai greiciausiai dujos butu, ar jie nera buki 2005m dzipui siam? nes ne is vieno esu girdejas kad kas yra vairave kitus kitu gamintoju dzipus, tai daznas sako kad spaudi tapke kiek eina, o isibegejimas tai kaip pakrauto gaziko, daugiau raumojimo nei judejimo. 1. 3.0 CRDi 4WD (218 Hp) - Dyzelis 2. 3.7 i V6 2WD (210 Hp) - Benzas / Dujos
  15. Dar klausimelis. Gyvenime neesu nei turejas, nei vairaves dzipo. Kaip su jais mieste? ar labai nepatogu?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.