Pereiti prie turinio

Vainoras

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

Vainoras's Achievements

0

Reputacija

  1. Kiek žiūriu tai senesnių japonu apie 2000m nelabai patikimi zyzeliai.. Pajero 3,2 navara 2,5 patrulis 3,0 ir tt.. Ir baisu pirkt pasidaro, nes jei jau kas gali atsitikt tai būtinai ir atsitiks.. Gerai jei gali turėt kokius 5k lt atsidėjęs remontams...
  2. šiaip kažkiek pasidomėjau tai apie klasifikavimą taip rašo: 9. Transporto priemonė nepriklauso M1 klasei, jei atitinka šias sąlygas: 9.1. sėdimų vietų skaičius, neskaitant vairuotojo, ne daugiau kaip 6 (sėdimų vietų skaičius transporto priemonėje priklauso nuo sėdimų vietų “tinkamų” tvirtinimo taškų skaičiaus; “tinkamas” tvirtinimo taškas - tas, kuris skirtas konkrečiai sėdimai vietai tvirtinti; “Tinkamumui” užtikrinti gamintojas privalo izoliuoti tvirtinimo vietas, pvz., užvirinti jas plokštėmis arba sutvirtinti armatūra, kurių negalima būtų pašalinti įprastiniais įrankiais); 9.2. atitinka formulę: P - (M + N x 68) > N x 68, kurioje: P - techniškai leistina maksimali pakrautos transporto priemonės (bendroji) masė, kg; M - paruoštos eksploatacijai transporto priemonės masė, kg; N - sėdimų vietų skaičius, neskaitant vairuotojo. Paskaičiavau formulę tai taip yra... L 200 tikrai tik krovininis. Reiškias l200 man atkrenta nes tie pinigai mokesčiams vėjais... Kas dar pasiūlymų turit? kažkokio 4X4 vistiek norisi gal pajero sportą? ar laiko jų dyzeliai?
  3. Sveiki visureigininkai, reiktų patarimo dėl pikapo su dviguba kabina. Praverstų labai toks transportas prie ūkio ir ne tik. Radau pastebėjimą apie kelių mokestį - ar galima sakykim L 200 užregistruot ne kaip komercinį, nes firmos neturiu. Gal turit kokių pasiūlymų kas geriau būtų už L 200? Pirkčiau maždaug 2000m plius minus 17k lt. Gal navara būtų geresnis pasirinkimas? Ir šiaip kaip jų motorai laiko, nes bus važiuojama ne tik mišku, žvyrkeliu, bet ir autostrada. Taigi ar labai nepyktų tokie auto 130km/h laikant? dėkui visiems už pasisakymus ir pagalbą.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.