Pereiti prie turinio

domas12

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Klaipeda

domas12's Achievements

0

Reputacija

  1. Patarimas tai tikrai protingas, bet tas X_Trail'as man kažkaip smarkiai nesižiūri :-) O apie vidų tai išvis patyliu :-) Plius skaičiau nemažai atsiliepimų, kad žmonės skundžiasi jų gana silpna važiuokle.
  2. Kad tu kalbi apie KIA Sorento - tiek dar as suprantu As turejau omeny, kad sharis gyre sena gera patrulenciju
  3. Kaip suprantu - kalbat apie Nissan Patrol? Suprantu, kad esate 4x4 entuziastai, bet turint tokia masina ir salyginai daug vaziuojant, reikia tureti dar viena masina. Patrulis kad po miskus, purvynus, sniegus yra praktiskai su niekuom nepalyginamas - as pilnai sutinku, bet su tokia masina i autostrada isokti manau ne kas. Ir jei i savaite du kartus reikia vaziuoti Vilnius-Klaipeda, tai tokia masina nemanau, kad butu tinkama. O jei ieskant kompromiso, manau lieka tik plentiniai visureigiai, kurie jusu daznai yra iskritikuojami del silpno pravazumo.
  4. Renkantis automobilį, nepaskutinėje vietoje man yra ir jo išvaizda. Todėl jei automobilis ir labai patikimas, ir ekonomiškas, ir visų giriamas už jo teigiamas savybes, bet visiškai nesižiūri - aš jo visvien nepirksiu. Taip man yra su Subaru. Dėl mašinos dizaino kiekvienas turi asmenine nuomonę ir kaip sakoma dėl skonio nė neverta pradėt ginčytis, bet asmeniškai aš kaip pvz 06 m. Subaru Foresterį pagal išvaizdą pastatyčiau į vieną eilę kartu su Audi bulka )) Apie neseniai pasirodžiusį naująjį - kita šneka.
  5. Aurimka, tai as ir sakau, kad bmw X5 - NE! Linkstu vis delto link Santa Fe, nes kazko panasaus ar geriau uz panasia kaina manau, kad nera.
  6. Su Santa Fe 07 metų žmogus važinėja ir mišriu režimu telpa į 8,5 litro. Beje - automatas. Taip kad norint - į 10 tikrai galima tilpt. O x5 tikrai ne. Pravažumas nulinis, šlykštus galas, o apie solona išvis tyliu - kregždės vairas ir prietaisų skydelis
  7. sveiki, reikia jūsų patarimų. Planuoju pirkti SUV ir niekaip neišsirenku. Didžiąją dalį važinėju po miestą, dažnai klp-vln, bet tuo pačiu, kad iki namų dasigauti, reikia įveikti neitin kokybiško 1,5 km. žvyrkelio, o žiemą su lengvąją dar didesnės problemos Taipogi patinka į kelią žiūrėti iš aukščiau Noriu patvaraus, patikimo, ekonomiško (tilpti į 10 ltr/100km mišriu režimu), dyzelio automato ir kad atrodytų bent kiek vyriškai Įdėmiai žvalgaus į Hyundai Santa Fe 06-08 metų. Kas dabar turi labai patenkinti, bet kaip vėliau bus su tuo korijiečiu kai baigsis 5 metų garantija? Kaip j7 detali7 kainos? Dar žvalgaus į Volvo XC90. X3 ir X5 iškart atmetu. Ką rekomenduotumėt už panašią kainą į ką aš taikau? P.S. pats labiausiai linkęs į TLC 120, bet čia jau ne SUV - gal toks monstras man nėra būtinas, plius ir kaina dar nelabai įkandama. Ačiū už jūsų patarimus!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.