Pereiti prie turinio

www

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    www

www's Achievements

0

Reputacija

  1. (Na skonio reikalas) jei zmogus dairosi 06-08 metu, tai tas modelis 08 metu, visai graziai ziurisi tiek is isores tiek ir is salono, o del vaziuokles man kaip tik teko skaityti kad patvari X-Trail, reiktu nepamirsti kad cia yra SUV klases visureigis i gryna bekele, kur akmenys, kelmai ar pelkes juk nevaziuosi su tokio tipo automobiliais, taciau privaziuoti iki kokios nors sodybos ar ezeriuko tai pats tas manau. Beto x trail yra puikus uzmiestyje, nes greitas visureigis. Stai cia visai issamiai aprasytas xtrail: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:FzmH0Kpj-GQJ:www.automobiles.lt/forum/viewtopic.php%3Ff%3D8%26t%3D4799+mano+x+trail&cd=7&hl=lt&ct=clnk&gl=lt&source=www.google.lt
  2. Tavo atveju tinka Nissan X-Trail. Jungineji vaziuokle pats: 2 WD, Auto, 4x4 lock. Vazinesi po miesta isijungi 2wd kuro sanaudos mazos, vazineji per sniega jungi auto, prasikasus priekiui susijungia galas, vaziuosi kur rimciau i bekele naudoji 4x4 lock.
  3. O ar galima jungineti vaziuojant ? Ar butina sustoti ? Kuo skiriasi tarkim x trail 4x4 nuo quattro, x drive, ar subaru vaziuokliu ?
  4. Sveiki, kas galite ir tikrai zinote kaip veikia vaziuokle xtrail'o ? Ka reiskia 2WD, AUTO, bei LOCK. Kai yra bekele kuri padetis geresne Auto ar Lock ?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.