Pereiti prie turinio

rankinukas

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Yahoo
    justinasbuckus@yahoo.com
  • Skype
    raninukas_uk

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius-Alytus-Norway

rankinukas's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, labai domina visa info apie Chevrolet Tahoe 5.7 1999m 4 durų. Kaip varikliai? Kaip su pakabomis? Kaip su 4x4? Kaip su detalėmis (kalba eina apie detales eksplotacijai, iš parduotuvių ne iš šroto) Kaip draugauja su dujomis?
  2. Jo visi vienodi. Vakar pabandziau pasivazineti po miskus, tai kai po ilgesnio laiko ant 4x4 vibracijos lyg dingo bet uzimas labai didelis liko....
  3. Sveiki,turiu tokia problemele su sorento 3.5 benzas automatas 2004m be LSD (Amerika) yra 2WD 4WD 4WD LOW zodziu kai nustatai ant 2WD tai vaziuoja viskas ledas grazei ir dailei bet kai nustatai ant 4WD tai pradedant vazioti masina pradeda visa drebeti atrodo kad ratai tuoi nukris. ant 4WD LOW irgi taspats dreba kaip drebule. ant 4WD dreba ir su tokiu kaip musimu. Siandien buvau uzvares ant duobes pasitikrinti kryzmes tai viskas standziai! Bet pastebejau kad abu pusasiai priekiniame tilte Labai laisvi! Tai priejau isvados kad nuejo jau guoliai tilte. 1. Gal zinote kur galima butu gauti ju? Pagal kebulo nr. meta tiktai orginala ir vietines parduotuves neturi...... Gal kas susidure buvote? Gal Hidrobalt ka nors rast galima pagal pavyzdi? 2. Gal galite pakonsultuoti kaip tuos guolius issiimti? Ar ant duobes pats pasikeisciau tuos guolius? Didelis dekui isanksto!
  4. Ir gal galite parekomenduoti koki meistra Alytuje ar aplink ji?
  5. Ka reiketu pirmiau ziuret razdatke ar priekini tilta?
  6. Kai vaziuoju tiesiai... i sonus net nesukinejau.
  7. Sveiki,turiu tokia problemele su sorento 3.5 benzas automatas 2004m be LSD (Amerika) yra 2WD 4WD 4WD LOW zodziu kai nustatai ant 2WD tai vaziuojaviskas ledas grazei ir dailei bet kai nustatai ant 4WD tai pradedant vazioti masina pradeda visa drebeti atrodo kad ratai tuoi nukris. ant 4WD LOW irgi taspats dreba kaip drebule. ant 4WD dreba ir su tokiu kaip musimu tik nesuprantu iskur tas musimas ar is priekio ar is galo. Greiciau megu 10 - 20 km/h nebandziau baziuoti nes baisu.... Gal kas zinot kas cia atsitiko? Paskutini ziemos sezona viskas buvo ok.
  8. Buvau isvykes... Vis dar domina ar imanoma paprastai pasikeisti is USA i EU spidometra? Ir vis sukasi mintis pasikeisti begiu deze- ar imanoma tiesiog pakeisti 4 begiu automata i 5 begiu automata? Kokie niuansai? Ar tiesiog beviltiskos mintys?
  9. Jau isigijome sita Sorento! Auto is USA. Vazinejo imones vadovas (ispradziu, o paskui jo dukra) vizualiai auto tvarkingas....kaip ir visi auto is USA buvo dastas (normos ribose) rimtos bekeles nemates 4x4 buvo naudojamas tik ziema kai jau budavo sunku isvaziuoti is kiemo (ilga laika nenaudota 4x4- tai dabar tvarkoma, ruosiama ziemos sezonui) Zmona LABAI PATENKINTA !!!! Noretusi info is labiau nusimananciu siose auto! 1. Ar galima pasikeisti spidometra is USA i Europini? 2. Kaip suzinoti ar yra LSD? 3. Galva pilna minciu tai pamirsau papildysiu rytoi
  10. Nebeturiu laiko tiksliai aiskintis(prasiardyti), nes rytoi 9h isvaziuoju i Norvegia su savo MPII ... gal kas zino kur galiu nusipirkti ta salnika? nes rytoi vaziuosiu pro kauna ir panevezi!
  11. Siandien pastebejau kad mano MPII 2.5 td 93m. siurblys pradejo leisti kura! uzvedus pradaejo leisti dyzeli per ten kur trosas siukiojasi tada paemiau nusiimiau abratkes slangute ja pratuciau lyg padejo... bet lasu po masina yra vienas kitas... cia gal buvo abratke usikisusi, ar tik laikinai cia man padejo? gal jau siurblio yvoriuke su gumytem skaiciuoja paskutiniasias?
  12. Viska issiardziau... kaip supratau tai buvo issokes alkuninio veleno salnikelis ir pro ji vare tepalus. Tuo paciu ir issimiau visus kitus salnikelius ir dirzus! Issiarde viskas tikrai nepersunkiausiai, bet rytoi bandysiu susipirkes surinkinet...
  13. Tai va kad siuo metu finansai neleidzia kreiptis i serviza! o laikas irgi ribotas, nes jau uzsakyti bilietai isvaziavimui sekmadieni... Nu kaip sakoma nieko nera neimanomo..... bandysiu pats, nes matau jai jau ko nesuprasiu tai bet kada forumiecia paaiskins ir pakonsultuos! VISIEM DEKUI!
  14. Pro dangtelio tarpine ir ta pusmenuli kur gale variklio tai tikrai nesitepaluoja jau apziurejau.... Jau pradejau pobiskuti ardytis, pamaciau kad pro velenelio salnikeli leidzia tikrai... dabar lysiu giliau ziuret, nes pro veleneli labai silpnai leidzia o tepalu nutekejimas daug didesnis pagal tepalu taskimasi...
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.