Pereiti prie turinio

aleksandrr

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    vilnius
  • Pomėgiai
    avto-moto-gamta-alus...:)

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

aleksandrr's Achievements

0

Reputacija

  1. isdauze abu...sen dar ir riukzoko neradau tai ir ji buvau masinoi pomirses su kabliukais pludem pavadelem..zodziu visokiu neblogu geriu buvo vidui.. riugzokas buvo zalei kamufliazinis....
  2. sveiki, aplanke ir mane sianden nakti ! noragiskiu gatve (visoriu sodai) planavau i zvejiba vaziot ,isejau is namu apie 5;30 ,(masina uz tvoros prie namo) nespejus nujimt nuo signalizacijos pastebejau kad truksta langu galiniu duru ir galinio sparno (w SHARAN) pavogtas spiningas "banax" ir bridkelnes "naujos"nespejau net karto isbandit dezuteje dar buvo 47 ismera daugiau neko nepajeme gal nespejo... gal netycia kam ka pasitaikis!
  3. sveiki, gal kas nors buvo susidures? galoperi 5duru galines spiruokles susede. labai jau minkstos ...pakrovus apie simta kilu arba pilna baka pripilus (cia apie simta litru) labai lengvai pasekia atboinikus (cia vaziojant mieste ) kokiomis galima jos pakeist (kokio kito auto) kad biski kietesnes butu ir kad pasikeltu pora sm!?
  4. mit pajero ir nis terano ...gali but ir kitu..
  5. oi.. kazkaip cia nesamones apie tos dujos! 4 metus atvazinejau ant duju be benzino kvapo(be benz bako)nes praduriau o veliau pasirode kad dar + supuves :rolleyes:galu galia ismeciau baka.... jeigu ka cia mp1 buvo 3.0l (dujus paprastos) vasara ir ziema vedesi be problemu ant grinu duju... ziema net budavo kai salciai virs 20 vos ne 30 laipsniu kieme ne visem pasisekdavo uzkurt savo auto..man tekdavo ir patampit... ir seip saligos buvo jam per tos metus eksplotacijos ziaurios (ven ant duju + vien pakatuskes ) ir neleido snargliu !
  6. gal kas zino kur galima kokiu nuotrauku ar video paziuret is panevezio? buvo gi fotkinta gal ir filmota!
  7. tai paviko pataisit? ar vis dar eskai ?
  8. mazdaug kelinta ...bus info?! butu smagu jai bus imanoma spet
  9. o cia jau 100% kad 2012 01 14 apdavanojimai bus ,ar dar gali pasikeist? ne visem iseis panevezi dalivaut ir i apdovanojimus atvikt !!!
  10. jo tikrai geras renginukas! mes net is karjero i vilniu...mavigacija dave toki mrsruta!!! uuuu kad mama negariui kol iki pagrindinio kelio davaziavom!!! aciu arganizatoriam uz puiku renginika!!!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.