Pereiti prie turinio

net_nzn

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

net_nzn's Achievements

0

Reputacija

  1. Tikrai taip - pakeleivingi taškai į įskaitą nepapuolė, o trasos įveikimo greitis papildomų "bonusų" nesuteikė.
  2. Kaip ir kiekvieną kartą džiaugiuosi galėjusi prisidėti prie renginio įvykių eigos ir kartu su visais gražiai bei turiningai praleisti dieną. Žiūrint bei vertinant ekipažų pateiktas nuotraukas pasijaučiau it pati ten buvusi ir aktyviai dalyvavusi kiekvieno taško "ėmime" daug kartų Trumpa statistika: Startavo 69 ekipažai; Į bazę sugrįžo 62 ekipažai; Skaičiuojant rezultatus sąžiningai peržiūrėtos 3326 nuotraukos ir video reportažai; Iš viso surinkti 1647 taškai. Detalesnė informacija, kaip sekėsi kiekvienam ekipažui atskirai, prisegtuose dokumentuose. Norėčiau priminti, kad ne be reikalo renginio reglamente buvo parašyta, Meris brifingo metu priminė, o aš kiekvienam ekipažui starto vietoje asmeniškai čiulbėjau apie KP rinkimo tvarką: KP Foto - ekipažas turi padaryti skaitmeninę nuotrauką, kurios kadre narys turi siekti kūno dalimi visureigį ir KP atžymą (brifingo metu palengvinta ir leista, kad kadre matytųsi ne visas automobilis); KP Foto brastoje/važiuojant/griovyje/važiuojant brasta/ važiuojant į kalną - šiais atvejais prašėme įrodymų, kad veiksmą atliekate. Šį kartą tiek. Iki susimatymo kituose renginiuose. XBRADAS FREE 2017 TURIZMO SUVESTINĖ.pdf XBRADAS FREE 2017 REIDO SUVESTINĖ.pdf
  3. Dėkui organizatoriams ir dalyviams už puikų renginį, turiningą savaitgalį, sotų ir gardų maistą bei nuostabų orą. Nekantriai lauksime kitų bendraminčių susitikimų, visureigių sesijų ir vakaronių iki paryčių.
  4. Visų etapų organizatorių vardu dėkojame Dalyviams už jų ryžtą bei entuziazmą, Žiūrovams už palaikymą ir norime pasveikinti pačius atkakliausius renginių Dalyvius bendroje renginių suvestinėje užėmusius prizines vietas. Kaip ir buvo žadėta, Nugalėtojams organizatorių prizus įteiks klubas "4X4 Švenčionys". Dar sykį patys nuoširdžiausi sveikinimai, Renginių "Salako raistas", "Paparčio žiedas" ir "4X4 Švenčionys" organizatoriai
  5. p. G. Grigaiti, sutinku, kad čia ne pati tinkamiausia tema pasisakymams, tačiau nesusilaikysiu. Net nenutuokiu, kam tokios nominacijos prisireikė, negi taip stipriai įžeistas pasijautėte, kad nusprendėte liaudžiai įkasti ir kažkokias tiesas įrodinėti pakankamai rimto ir gražaus renginio metu? Bet tiek tos, jei jau nusprendėte, tai turėkitės. Norėčiau paminėti tik tiek, kad pirmasis "Metų anties" nominantas sąraše atsidūrė iš tiesų nepelnytai. "Ramuncikas" vienintelis iš gausaus būrio žmonių tądien stebėjusių renginio atidarymą Švenčionių centre prisiminė ir bene žodis žodin pakartojo Jūsų ištartus žodžius Švenčionių ekipažui. Ir toli gražu, tai ne bandymas cituoti, o tiksliau išskirtinis žmogaus gabumas tam tikrą laiką įsiminti išgirstą tekstą. Prisipažinsiu, kad nustėrome visi. Pasisekė, kad nė vienas po ranka pomidorų ar kiaušinių neturėjome. Tikrai gaila, kad tuo metu niekas nefilmavo, antraip Jums tektų ankstyvą rudenį medžius raškyti, kad būtų kur po lapais pasislėpti. Pridedu ir pačią citatą: 4x4forum.lt> 4x4 Sportas> Varžybos Lietuvoje >NEZ 4X4 čempionato II etapas "4x4 gladiatoriai" TR1, TR2,TR3, OPEN, OPEN-N, ORIGINAL 2012-09-17, 16:53 "trasos geros,technika nereali,tikrai buvo i ka paziureti. Viskas butu super,jei ne PONO G.GRIGAICIO komentarai apie Svencioniu ekipaza. Dauguma turbut girdejot,bet kas negirdejo pabandysiu pacituoti,gaila nenufilmavau. Veiksmas per varzybu atidaryma Svencioniu centre,Grigaitis pristatineja dalyvius. atvaziuja latviai,estai,rusai trumpai papasakoja apie ekipaza,jo pasiekimus. Ateina eile Svencioniu ekipazui...Grigaicio zodziai perskaicius ekipazo narius. - tai bandysit vaziuoti ,leksit? bet juk vistiek jums nesiseks,vistiek sulusit,paskui visiems pasakosit,guosites kaip jums nesiseke,kaip buvo sunku... nu vaziuokit,bet vistiek sulusit. - Svencionys vaziuoja ziede,sekmingai prasigervina,zmones ploja,dziaugiasi. Grigaicio zodziai- kaip sudas per vandeni. Apdovanojimai. Grigaitis pamineja Svencioniu ekipaza:tai si karta pasiseke,finisavot.. bet ateiti jums nesiseks,susipyksit su sturmanu,lusit.. toliau nekomentuosiu,susidarykit savo nuomone."
  6. Ketvirtadienis jau į pabaigą ir aš baigiu akis pražiūrėti belaukiant detalios informacijos apie renginį.
  7. Su tuo "X" - visiška teisybė. Dabar jau klausimų ir neturiu. Dėl komplektacijos, kurią sudaro botai, "N" komplektų šiltų rūbų bei kojnių, neperšlampami kostiumai, nakvynės gamtoje atributai, techniškai tvarkingas automobilis, veikiančios gervės ir t.t. viskas visiems ir taip aišku. Tačiau daugumai, kurie turi mažų vaikų (dar netinkamų po tokio gylio purvynus maknotis ir rugsėjo naktis lauke leisti), nėra taip paprasta ekspromtu išvykti. Kiekviena išvyka būna priklausoma dar nuo kelių asmenų, kurie lieka namuose atlikti buities darbų. Tokius namisėdas norėtųsi įspėti apie kažkokias laiko gaires kiek anksčiau nei prieš parą.
  8. Mistinis renginys. Užsiregistruot užsiregistravom, bet kuo arčiau renginys, tuo daugiau neaiškumų. Sutinku, kad pasiruošti ir suorganizuoti nemžai laiko reikia, kad atsiranda nenumatytų ir gal kiek ilgiau ar sudėtingiau įveikiamų kliūčių, tačiau programa (neprašome valandos tikslumu) būtų privalumas. Vien tvirtas žinojimas dėl maitinimo nemažai dienotvarkės ir lagaminų krovimo darbų pakoreguotų. Jau nekalbu apie variantą - penktadienį tik atvykimas ar dar ir naktinis etapas.
  9. Žinodamas apylinkes, gali tiesei mint prie ženklo "Atlanta 17" fotografuotis ir rizikuoti, kad likę kolegos legendos neįveiks
  10. T30 - LEGENDA - pradžia T31 ... T36 - foto - Atlanta 17 - pabaiga
  11. Nieko sudėtingo, net visai įdomu navigatoriumi koordinates susivedinėti. Tereikėjo šiek tiek valios pastangų, smegenų mankštos ir gerų 40 min rašytinio darbo. ".wpt" failas jau yra.
  12. Pykit, nepykit, bet teisybė žiauri ir nenuginčyjama. Turizmo sąvoka, kaip anksčiau buvo rašyta - tai klasė kur visi važiuoja pailsėt, pamatyt gražių vietų, su šeimom, vaikais ir dažniausiais standartinėm mašinom. Jei juntamas didelis skirtumas tarp Open ir Turizmo klasių ar yra dar didesnis noras įsimerkus į balą valandą luptis, o paskui dar ir kolegą išmurkdyt. Jokių problemų, juk visi daugiau mažiau žinote apylinkes, turite Ozikus, pasikonsultuokite su organizatoriais (jei abejojate, kad pavyks rasti gylesnį ir ilgesnį purvyną), susikurkite asmeninį KP, išsukite kilometrą kitą iš trasos, murkdykitės baloj ir fotografuokitės į valias. Kuo ilgiau tokiam purve truksit, kuo daugiau dalių jame paliksit, tuo labiau vakare prie laužo būsite įvertinti .
  13. Didelis dėkui organizatoriams. Tiek purvynai, tiek parkingo aikštelė buvo NEREALUS. Laukiam kitų renginių.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.