Pereiti prie turinio

Mindozass

Nariai
  • Pranešimai

    65
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Mindozass turinys

  1. Apsizenit galima ir per 15 min http://fishki.lt/16137-vestuviu-scenarijus.html
  2. Kiek galima tapati kartot, buvo ir ne viena syki jau......
  3. Na seni vilkai reik info:) ismetineja haba vieno rato.Turejau automatinius habus taj vargau su jais, vis ant itempimo ismetinedavo karc nuo karto viena rata, galvojau habam amen, sian isidejau naujus mechaninius ir vel bl.... tas pats, tik gal biski reciau ismeta. ir nuo ko dabar pradet? P.S. Guoliai ratu pakeisti katik.
  4. neatnaujino savo būsenos .

  5. nuo Terano I beveik viens prie vieno ir jos 12v
  6. Pas man tapati problema:) pusasis biski kliba, bet manau tajp turetu but. o su habu irgi tapati problema,ismetineja vaziuojant ant apkrovos,bet buna ir tiesiai kartais ismeta bet atledi gaziuka ir vel gerai
  7. tai kad mano senas demferis vapsie kaput:) nei jis vaiksto nei ka, stringa, kreivas visas ir t.t.
  8. Na reiskiasi isidesiu tas kas priklauso, dabar bent zinau kat tikrai demferis. Nes nesinori pirkt kol neisitikines, o isitikinau su amortiku kad padejo, dabar 100% tikras:)
  9. Na liktai kaip ir Demferi beda atradau Turejau terano nauja amortika, sulyginau, galima sakyt viens prie vieno kaip mano senasis demferis, issistaciau, pasivazinejau nu lyg kaip ir netampo, zymiai geriau:) Tik aisku turbut amortiko veikimo principas netoks kaip demferio.? Kaip manot statyt nauja demferi ar palikt sita amortika:)?
  10. Ten mano sailentblokam toli grazu kol jie isplys su mano vazinejimu, kai pirkau priestai savininkas neblogai buvo investaves i vaziuokle, kazkokie stiprinti sailentblokai stovi, as jau kiek malu, pries taj jis o su vaziuokle viska lux, neviena kart tikrinta dabar del sios problemos, nebent kazkas su demferiu arba padangos sh.... mala:)
  11. Na ka... Beda ieskoma toliau. Paverzus guolius, isvaziavau sian prasivaziuot, vel tas pats, tampo kaip reikalas, daugiau 30km/h neina vaziuot. Pasikelus tilta ir klibinant ratus viskas savo vietose, nieks niekur kaip ir nekliba ir laisvumo nera niekur. nesuprantu.. Negi nuo padangu tajp?
  12. Nu beda lyg ir surasta. Pasikelus ir paklibinus ratus, visas laisvumas is guoliu buvo, kazkaip netikejau kad atsiverze guoliai gali buti. Po pakeitimo apie 80 km tik pravaziuota, o klibejo ohoho.. Paverziau, gal daugiau neatsiverzines:)
  13. guoliai katik nauji sudeti, pravaziuota max 100km, tai guoliai atpuola.. Ratlankiai skarda, tai varztai nebuvo dar niekad atsiverze ir varztus pirmoj eilej ziurejau viskas twarkoj..Del padangu nu.. netikiu:) gal kur kokia trauke atsiverzus. Bandysiu ant dienu pasikelt tilta visa ir ziuret.Nes dabar ziurint nepakelus ir klibinant viskas kaip ir grazu:) Dar viena varianta galvoju gal atsiverze guolis vienas, nes pakeitus ir isvaziavus kokiu 50km buwo normaliai ir 80km/h variau viskas lux buvo, dabar ant 40km/h pradeda lakstyt ratas.
  14. kaip ta demferi patikrint? nuemus vizualiai tik? Nes siaip ligtai kaip ir neapibeges.
  15. Beda su priekiu kazkur. Niekaip nerandu kas gali buti. Vaziuojant kokiu 50km/h kaip pradeda maskatuotis priekinis ratas vos vaira islaikau rankose, pro langa pasiziuriu o jis visas i visas puses vaiksto. Pradziai galvojau kad guoliai, bet visi guoliai nauji katik pakeisti, vaziuokle viskas twarkoj. ar tik nebus demferis? Ka manot?
  16. Gal kas galit pasakyt tikslius ismatavimus pr. rato guoliu.
  17. http://www.autogidas.lt/skelbimai/honda-trx-2007-02885762.html Gerai pakomentuota
  18. Nu tai va butent kad jo, idomu ka pats pakomentuos:)
  19. Cia tikras skelbimas ? http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/nissan-patrol/id-1198697 man kazkaip itartinas, numeris irgi, kaina taipogi
  20. Na is klaidu mokamasi ka jau padarysi, dawiau sian ir sturmanui welniu kad nesuziurejo.... Kita kart bus manau viskas gerai
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.