Pereiti prie turinio

marukas

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    nwilejka

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    auto/moto

marukas's Achievements

0

Reputacija

  1. Man su BFG KM2 215/75 buvo porno, teko kelti 5cm, bet su priek. posparniu labai mazas tarpas. Bamperis 1 kartos,jimny 2.
  2. Sitam dyzeliui tokia rida dazniausiai gyvenimo pabaiga. Renault tenka dazniausiai remontuoti purkstukus, kuriu kaina nemaza, turbinos susidevi greiciau nei iprasta, na ir kaip raso bedos su indeklais. Dar egr ir kitos smulkmenos. Vien skelbimuose kiek renault su variklio defektu parsiduoda.
  3. neseniai dejau tokia galva su naujais voztuvais, kartu remontino purkstukus, dejo 2 naujus antgalius. Uzkurus kaleno(tikslaiu detonavo). Prasiknisau 2 dienas nusprendziau vel patikrint purkstukus, pasirodo tie 2 su naujais antgalais buvo kalti.
  4. riebokslis specifinis ir coliniai ismatavimai, kai reikejo pirkom cia http://allegro.pl/simmering-uszczelniacz-mostu-tyl-opel-frontera-a-i3706396800.html , laiko jau metus.
  5. prisidedu prie patarimo deti tik 33, ba kitaip bus popierinis drakonas
  6. Jei torsionais keliam daug, butina priekini tilta leist, tada maziau tiketina, kad granatos sprogs. bet pakelus iki galo prieki netenkame pakabos eigos i apacia.
  7. Butu tiek %, tai naudos pakaktu visiem ir visur ;)/>
  8. Duzta fronteru stiklai gan daznai. A sport pas pazistama subirejo, pagal uzsakyma Kaune nauja padare, po savaites vel subirejo Dabar pats issipjove ir organinio stiklo.
  9. 3.1td forkamerinis variklis? Vien del to jau nieko nesigautu, stumai skiriasi degimo kameromis ir dar jauciu kruva neatitaikymu.
  10. Prie temos klausimas. Ar fronteros A gamyklini LSD galima isimesti i betkokio perdavimo difa, pakeitus reikiama pora? Ir ar skyresi patys difai su spyruokline ir lingine pakaba?
  11. Viena rata pakelus perdavimas eis per satelitus ir skirsis, reikia kad du ratai vienodai suktusi. Jei stabdziai jokie nesitrina, visas tiltas turetu graziai suktis. Juolab 4.56 ir 4.88 skirtumas gana didelis ir tikrai pastebesi.
  12. Keisti tilta nes lentele supuvo ir nesimato perdavimo? Taigi sukam kardana, pakelus masina ir skaiciuojam perdavima.
  13. Gal visiems prireiks, duomenys Frontera A. 2.0 4.88:1 or 5.13:1 2.3 4.30:1 or 4.56:1 2.4 4.56:1 or 4.88:1 2.2 4.88:1 2.5 4.30:1 2.8 4.56:1
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.