Pereiti prie turinio

vytasse

Nariai
  • Pranešimai

    37
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas vytasse turinys

  1. Sveiki, noriu pasiteirauti, gal kas susiduręs su tokia problemėle, kaip spręsti, labai arti spyruoklės vertiklus rato guolio laikiklis. Kaip galima pakeisti viršutinės ir apatinės "šakių" padėtį (kad kuo horizontaliau stovėtu), bei atitolint laikiklį nuo spyruoklės. TLC95, islandas, 35" ratai, pakeičiau spyruokles į kietesnes, senosios jau buvo pasilpę. Gal išimt ant amortizatorių viršaus buvusias aliumines įvores, ar yra viršutinės šakės ilgesnės (tiuninginės)? Pridedu keletą vaizdelių dėl aiškumo.
  2. Gal kas turit dar neremontuotą variklio apačią, arba alkūninį veleną 3.0TD, šiaip atsidariau žvilgtelt, pamačiau indėklus lyg ir remontinius, nes yra ant pagrindinių trejetukai, o ant švaistiklinių ketvertai. Nelabai išmanau apie remontinius indėklus, bet įtariu, kad tai turbūt ir turėtu reikšt trečią ir ketvirtą remontus. Gal kas turite informaciją, kokie turi būti standarto alkūninio kaklų ir cilindrų išmatavimai. Iš anksto dėkingas
  3. Sveiki, gal kas turit garaže užsilikusi, gyvą galinio tilto korpusą.
  4. Jokios paslapties, smėliavimas 100, cinkavimas 0.70 už kilogramą be PVM. Rėmo svoris 150 kg, gavosi 105 plius PVM
  5. Nežinau, kaip nusicinkavo vidus, bet kiek matosi atrodo padengtas gerai, yra gumuliukų sušokusių, galbūt tai buvę originalūs dažai. Vidus rėmo prieš cinkavimą buvo gražus, visur jautėsi originalūs dažai, jokių žemių, purvo nematęs.
  6. Ačiū už pagalbą, numeriukas kaip iš gamyklos. Gal dar patarsite kuom gruntuoti ir dažyti rėmą? Ar tiktu RILAK kaučiukiniai dažai KČ-190 prieš tai nugruntavus RILAK VL-02.
  7. Ačiū. Ryt iškart nusipirksiu ir pabandysiu.
  8. Parsivežiau nucinkuotą rėmą, viskas lyg ir puiku, tik bėda, kad pradingo rėmo numeris, liko matomi tik kokie pirmieji 6 skaičiai. Dabar mąstau, kaip juos "atkasti". Truputį su švitru pavaliau, dar labiau susiliejo. Gal kas susidūrę, ar šveist iki geležies toliau, ar ieškot "auksarankių"?
  9. Gavau prancūzišką rėmą, viduj jaučiasi tik dažytas paviršius. Lietuviško molio dar nematęs
  10. Šiandien nuvežiau smėliuoti ir ada mėginsiu vežt į Ukmergę.
  11. Norėjau pasiteirauti gal kas esate cinkavę rėmą karštuoju būdu vonioj. Ar nesusimėto?
  12. Dėkoju visiems už pagalbą, užsisakiau naują.
  13. Ieškau kuro bako TLC95, gal kas žino ar tinka nuo kitokių modelių?
  14. Pasistačiau juos jau naujus su patronais, bet bamperyje norisi taip pat susitvarkyt.Turiu naujus kinietiškus, bet girdėjau apie LED.
  15. Pas mane TLC95 islandas su 35" kuro sąnaudos jaučiasi. Aišku interkuleris yra. Bet šiaip labai patenkintas, medžioklei man kabai tinka.
  16. Sveiki kolegos, gal žinote kur galima gauti galinio bamperio LED žibintus, girdėjau gandus, kad kažkas susidėjo. Dėkoju.
  17. Dėkoju, už pagalba. Pagaliau viskas sutvarkyta. Viskas veikia. Paruošta eksploatacijai.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.