Pereiti prie turinio

KornChild

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

KornChild's Achievements

0

Reputacija

  1. KornChild

    Jeep Compass

    http://auto.plius.lt/skelbimai/jeep-compass-2-4-l-vienaturis-2013-benzinas-3336893.html skendęs? Manau muitus sumokėjęs vistiek kainuos pusė tiek kiek realiai kainuoja? Ar aš klystu?
  2. tiesiog iš patirties rašau.. buvo panašiai pas mane, bet kaip ir sakau, nesu specas, gali ir kitur bėdų būti, todėl nenoriu žmogaus gąsdinti
  3. Jaučiu teks šlifuoti galvas.. Bet čia tik mano naujoko nuomonė, kurią galima ignoruoti..
  4. labai dekoju! tikiuosi pagelbes!
  5. Sveiki, gerbemieji Jeep'u zinovai. Vasara i pabaiga, arteja salti orai.. Nesyla abi priekines sedynes ir nesireguliuoja keleivio sedyne. Gal patartumete kur ir nuo ko pradeti krapstyti ir ieskoti priezasties? Beja jungikliai indikuoja, jog sedynes turetu silti.. Nesmagu ziema ant saltos odos sedeti..
  6. vistik pakaitinimo zvakese problema buvo. dar generatoriaus skremulys ar kaip jis ten vadinasi subyrejes buvo, bet cia ne prie tos didziosios problemos..
  7. KornChild

    JGC naujokas

    Pries savaite pirkau JGC 99metu 3.1 dyzeli. Kadangi nesu didelis specialistas buvau keliuose autoservisuose pries pirkima. Kaip ir dideliu bedu nerado, na isskyrus tai, kad reiktu pakeisti priekini kardana.. Viskas kita kaip ir tvarkoje buvo. Bet dabar pradejo lysti bedos.. Kai uzvedineju, variklis pradeda baisiai drebeti, kokias 30-60 sekundziu kol isyla, duoda daug balto dumo is duslintuvo. Itariu, kad zvakese arba kuriam nors is cilindru beda.. Bet kai isyla, variklis pradeda normaliai tolygiai dirbti, vaziuojant jokiu bedu nebuna.. Gal ka patartumete? Gal parekomenduotumete koki meistra, kuris specializuojasi tokiose masinose, apziuretu ir jei rastu kokiu gedimu juos pasalintu?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.