Pereiti prie turinio

vigema

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Silute
  • Pomėgiai
    Daug alaus

vigema's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki , atplyso skyvas is gumos kur suka generatoriaus ir kondicionieriaus dirzus. Norejau istekinti is metalo zieda vietoj gumos ir suvirinti.Vieni sako atsiras vibracija - nes, ne siaip sau guma i tarpa ilieta.Kiti sako ,kad suvirinus jokiu bedu nebus gal kas bandet panasu dalyka daryti. Nuo Anglisko auto yra pilna uz dyka,bet europinio niekur nerandu.Be generatoriaus ir vandens pompos toli nenuleksi.
  2. Aciu,kad netingit, parasot ir gal but neperskaitet kas buvo rasoma. Masina stovejo ant suvazineto sniego storo sluoksnio.atsilo ratai susmego gal po 15 cm. ratai vandenyja po apacia ledas.pabandom tarpiniu specai ir ypac tie kur tarpiniu abi puses variu supurkstos pajudeti.Taigi teko traukti.pirma MP2 po to tarpine is uz vairo su liudesiu.taigi. ir visgi MP1 su paprastais habais kasa kaip reikent visais 4 ratais ir ner bedos......
  3. Turiu 2 MP2 ir pas abu ta pati liga. sujungus visa kas imanoma kasasi 3 is 4 ratu ir niekada nesikasa kairys priekinis.pavaru deze mech. 2.8 dyz. super select.beda ta ,kad atsilus sustojus ant sniego kieme ratai truputi smenga ir pajudant kasasi ir nepajuda is vietos jeigu kuris ratas duobutej (padangos geros).Gal kas zinote ka daryti ar kaip tai spresti,nes nesamone gaunasi ant lygaus kiemo pavaziuoti nera sansu . ar su priekinio tilto valdymu kokios bedos.tas pats ir su paletintoju.
  4. Netiesa ,kad tik amerikai.turejau toki 1998 metu.taip jie buvo limituoti.viduj buvo metaline lentele su nr.210 skirtu europos rinkai. europini varianta.uzsakytas buvo prancuzu jeep salone is ten ir pirkau kai savininkas pirko kita modeli po 10 metu. Kuro sudegindavau apie 40 ltr/100 km. Jegos ir garso tai patikekit.Visi pripompasai pagal tuos laikus. Tie jegos pas ji buvo,kad uzmynus ant gazo visi keturi ratai sukasi ir stovi vietoj tik padangos dega.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.