Pereiti prie turinio

auditomas

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Klaipeda
  • Pomėgiai
    Sportas

auditomas's Achievements

0

Reputacija

  1. Kad net Youtube tokio modelio neranda, keistas tas tavo Uazas.
  2. Turiu nupirkes UAZ rema su MB 2.4 varikliu sujungta tiesiogiai su UAZo deze, pirminis velenelis rankiniu budu pagamintas. Buves seimininkas kietas medziotojas, neitiketinas istorijas apie si UAZa su stokiu motoru pasakojo. Nesiryztu vis savo UAZiko skerst, kadangi originalus motoras po sviezaus kap.remonto. keleta foto:
  3. Del vaztu - pirkau varztu pasaulyje 12 klases berods. Su verzlem vienas varztas kainavo po 8 litus, garantavo kad uz lingiu is balos galesiu parsitempt, atlaikys.
  4. Kaune parduotuvej naujas supakuotas pilnas komplektas 500 pinigu kainavo.
  5. Uz toki darba tekintojai paprase 500 lt, pigiau nupirkti kita variklio bloka ar net varikli. Siuo metu ardau ju kita varikli, tikiuosi ten rasti ivores
  6. Zinau tik kad GAZ 24 variklis, blokas aliuminis.
  7. Ka as ir norejau pasakyti, pas mane variklis be ivoriu sioj vietoj. parodziau vienam tekintojui kad isdroztu jas, bet ten tikrai ju nera. Ligtai naujesniu modeliu yra islieta vientisa be ivoriu, tokia ir problema.
  8. nieko nebesuprantu, paskambino meistras ir sako, kad mano variklio bloke ivores nesikeicia. Ar yra kas girdejes, kad GAZ 24 varikliuose buna duju skirstymo velenelis bloke be ivoriu? prasideda naujo bloko paieska.
  9. Valio radau meistriuka kuris su ivoriu pakeitimu pades, darbai pagaliau pajudejo. Tiesiog negalejau nepasidziaugt . Bet turiu dar viena klausimeli, gal kas zino? Pridetame paveikslelyje tarp krumpliaracio ir velenelio pirmojo kakliuko, kur yra plokstele prisukama prie bloko, matosi "saiba" kuriuos pas mane nebuvo. Sako, kad jos ir neturi buti. Neturiu butent GAZ 24 variklio breziniu, tik maciau kad ZMZ, GAZ 33.. ir net GAZ 21 yra. Kokiu yra minciu?
  10. Aciu kolegos uz pasiulymus ir palaikyma, bet viska noriu padaryti pats. Kai viska perrenki savo rankomis juk toks malonumas po to, kad ir geram stovi nupirktas motoras to neatstos. Ar ne taip???
  11. Pilna kapitalini, tai bent jau ka as darysiu: stumoklines grupes keitimas, visos ivores, indeklai, slifavau velena, galvute,visas tarpines, nauja sankaba, keisiu tepalo siurbli, rieboksliai (nabivke nuo MB)ir pan. Kai isardai varikli, tai tik tada gali defektuoti ir kazka keisti.
  12. Nepasakysiu dabar tiksliai kol neikaliau ivoriu i bloka, tik pamatavus naujas ivore galiu pasakyt apytiksliai 47mm; 47.5mm; 50mm; 50.5mm; 51.5mm
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.