Pereiti prie turinio

pyfpafz

Nariai
  • Pranešimai

    41
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

pyfpafz paskutinį kartą laimėjo Rugpjūčio 23 2010

pyfpafz patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius - Druskininkai
  • Pomėgiai
    Medžioklė

pyfpafz's Achievements

1

Reputacija

  1. Aš tikrai nežinau kur tamsta lankotės bei ant kiek lakią fantaziją turite, bet visų pirma tai mane užsipuolėte manęs net nepažinodamas, o visų antrą - apie mane skleidžiate realybės neatitinkančią informaciją. Na bet, internetas platus, čia visi drąsūs... Jei kažkur ir registrojuosi tai visada darau tuo pačiu niku, jei man kyla klausimų tai aš ir klausiu labiau nusimanančių. Kame konspiracija turėjo būti, kad aš medžiotojas? Tai gi pirmoje temos žinutėje net parašyta, kad planuojamas auto važiuos į medžioklę Nelabai suprantu prie ko čia vaidenimasis jei dvejoju dėl automobilio įsigijimo ir dėl to teiraujuosi?
  2. Prašau pasakyti kas gi čia pasimirė ir suteikė tamstai teisę reguliuoti kur aš turėčiau būti ir kur ne!?
  3. Na va, pagaliau prasideda kažkas konkretesnio. Kiek žiūrinėjau palei skelbimus variantų tai mašinos jau deklaruojamų būna bėgusios 250-300k, o kur dar nedeklaruoti...
  4. Aš suprantu, kad ne pagal tai renkamasi tiesiog įdomu realios tokių metų mašinai. Kažkaip labai jau sudėtinga iš vartotojų informaciją ištraukti apie šitą mašiną...
  5. Prisišnekėjai... Dabar gausi duoti pasivažinėti Beja ar kažkokių niuansų pas tavo sotkę išlindo po mūsų paskutinio susitikimo ir katrų metų taviškė?
  6. Tai man matyt dabar reiks nusipirkti 100-tinį, kad išsiaiškint ko nedasakot?
  7. Sorry, nei vienas iš jų nei skrenda, nei plaukia - abu važiuoja.
  8. O argumentai? Tamstos atsakymas man nepadeda apsispręsti.
  9. Bręsta laikas antram džipui. Pirminė dilema buvo gal imti reindžą, bet kažkaip vis nesiryžtu... Šeimoje vienas TLC 120 jau yra tai galvoju ar imti antrą tokį patį ar 100-tinio pasiieškot. Pagrinde važinės mieste ir užmiesty ir sykį ar du per savaitę palėks iki medžioklės.
  10. Gal kas galit patart kur ir kaip susiorganizuot antrą raktą?
  11. Mano žiniomis tai čipuojant TLC120 jam statosi kiekvienam purkštukui arkiras pribambasas, bet po to purkštukus pastoviai gaivint reikia. Čipuot nesiruošiu, bet tą programulką, jei tik mano modelio kompas valgys, tai įsipūsiu. Mašina tik ką po serviso, tai pirma noriu priprast prie dabartinių pasikeitimų, kad pajust skirtumą po programos.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.