Pereiti prie turinio

Simas1986

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Simas1986 turinys

  1. Ardomas Rocky -862969043
  2. Sveiki,galvoju isigyt l200 2.5 100kw 2007m.kokios pagrinde bedos,vienas zmogus porino kad varikliai lepus ir silnoki.i ka dar reikia attkreipti demesi?
  3. Laba,niekaip negaliu jum parasyti asmenines, turbut perpildytos jusu zinutes isitrinkite.

  4. valkata negaliu jum parasyti i asmenine isitrinkit zinutes.
  5. Negaliu susisiekti narys "valkata" turbut pilnas asmeniniu zinuciu.
  6. Negaliu parasyti AZ laukiu is jusu.
  7. Rokis 88m.razdatkeje 3 dacikai ,vienas atbulei eigai, kitas kaip ijungi 4wd uzsidega zalia lempute, o kam treciasis?
  8. Rokis 88m.razdatkeje 3 dacikai ,vienas atbulei eigai, kitas kaip ijungi 4wd uzsidega zalia lempute, o kam treciasis?
  9. As jau antra kart redtauravau 7m atlaike, audodoc turi vienos puses kur trumpas sarnyras, atsisiunciau ir sriegis netiko nes originaliai eina atbulinis atsiunte normaliu....
  10. Gal kas zinot kur nusipirkti bendeksa rokiui ? starteris grazus, bendeksas susidevejas isvalau ispoleruoju puse metu neuztena ir vel tas pats...
  11. Gal kas pagelbes reikia tokia 1 arba 2 r15 ratlankiu!rasykit i az arba iskart 862969043 ATKREIPKITE TIK DEMESI LINIUOTE KEISTA iki 0 dar kazkur puse m eina !!
  12. Guolius, bet greiciausiai guoliavietes isdile buna...
  13. Na pastebejimai tokie , pakeitus purkstukus zymiai pagerejo trauka, 107km pravaziau su 8,7l misriu rezimu t.y miestas ,plentas ,pievos ,zvyrkeliai.kas anksciau reikdavo 11-12l tai tiek ziniu.
  14. Lietuvoje nebera niekur, kaip sakiau gavau 2 , ebay irgi nera tokiu kodu kokio man reikejo, radau tik rusijoj ten yra kiek nori :} o del kainos tai praktiskai tas pats vnt- +20eur
  15. Negaliu tiksliai dabar pasakyt nes pakeiciau tik 2 birzelio gale is rusijos atvez dar 2 tada ziuresim.
  16. As vaziuoju manau dar ilgai vaziuosiu
  17. Zodziu meistras nustate purkstuku susidevejima. gal kas kur patars kur gauti ju nr DN12SDND214 reikia 2vnt 2vnt gavau.
  18. Na del gristmo jau supratau kad is ten upeliu nebegs.. ir siaip ten kazkiek bega kaip man parode as tikejausi kad ten turi upeliu begt, betkokiu atveeju purkstukus reguliuot reikia, nes saltas negraziai dirba o blogiau del to nebus!
  19. Manuale radau kad Daihatsu Rocky forsunkes turi sudirbt 130+- 10bar pas mane sudirba ties 90bar tik variklis manuale DL52 O pas mane DL51 ar yra skirtumas forsunkiu ar ne? Ir dar prie to pacio reikia keist purkstukus ar dar galima sutvarkyti sitas? sudirba tvarkingai tik kad kaip minejau prie 90bar. to pasekoje saltas negraziai dirba baltai uzsidumina,kratosi ir pajauciau kuro sanaudu padidejima :/
  20. tai kad stovi jos, buvau dar nuemes galvojau uzsikise patikrinau viskas ok uzkurus gazuojant nieks nebega ... bet dirba viskas gerai kaip ir, nei dumija nei gesta vaziuoja traukia , kuro ima apie 10ltr.
  21. Numovus slangute nuo forsunkiu kur kur jos tarpusavi sujungtos metaliniu vamzdeliu nebega isvis griztamas kuras ar cia normalu rokiui? ar kazkokia mistika?del vaziavimio ar kazkokiu niunsu nepatyriau ir nieko nejauciu tik siaip keista/.
  22. As nusipirkau is lytagros, reikejo pavyrint kazkiek ir papjaustyt, bet kazkas gavosi tik guma kietesne nei originalios tai kazkiek vibracija didesne bet itakos vaziavimui neturi.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.