Pereiti prie turinio

gintaras.tamosiunas

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    Bandau pradeti dometis offroad-u ;)
    Aktyvus poilsis gamtoje, motociklai, slidinejimas, nardymas, saudymas ir pan.

gintaras.tamosiunas's Achievements

0

Reputacija

  1. Siaip ne taip radau problema - nutraukta vakuumo slangele. Servise ja ne tik nutrauke, bet ir padare viska kad nesimatytu..... Bet siaip idomus dalykas, kai neveikia vakuumas uzsiblokuoja visi priekiniai ratai ir ju niekaip negali isjungti.... nes pasirodo priekiniai setelitai sublokuoti/suvirinti, matyt del to.
  2. Man is viso nesamone, savaitgali sakaiu patvarkysiu siek tiek laidus, pasikrapsciau ir pabandziau pavazinet po laukus.......tai ne tik kad isijunge priekinis tiltas bet jis nebeissiungia......nebesuprantu as tos masinos visai.....net neisivaizduoju nuo ko pradet? Pas mane satelitai sublokuoti, tai galit isivaizduot kai turi viena pastoviai besisukanti priekini rata, kuriam dzin ar lengva suktis ar ne jis vis tiek pastoviai sukasi.... gal galit paaiskint normaliai kurioje vietoje yra ta rele, kuri priekini tilta pajungia, sakiau surades nukirpsiu laidus ir psio...
  3. neatnaujino savo būsenos

  4. Ar teisybe, kad pas runnery ijungus paletinimo svirti isijungia desines puses priekinis ratas, o kaires isijungia vakuumu automatiskai (ten yra kazkoks mygtukas prie dezes, kuris pasispaudzia kai ijungi paletintojo svirti)? Pas mane kaip ir perdaryta viskas tai ijungus svirti blokuojasi desines puses ratas, tik nezinau ko ieskoti nes kaires puses ratas neisijungia?
  5. Gal kas galetumete patarti mano runneriui sankaba nebuksuoja, bet pradeda smirdeti kai siek tike pabuksuoji, bet tikrai as jos nekankinu, gal koki 15 sekundziu ir jau dvokia. O normaliai vaziuojant kaip ir nieko???
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.