Pereiti prie turinio

Ainiukas

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Ainiukas turinys

  1. Tai, kad kol pribegom, jau buvot vel ant koju atsistoje
  2. Tikrai buvo i ka pasiziureti. Aciu! P.S. Bandau surasti, kokiu budu i foruma ikeliamos nuotraukos.Turiu cia keleta is renginio.
  3. Reikes atvaryt paziurovaut. Pernai ruosiausi, bet nesigavo...
  4. Siaip jau kazkas cia rase, ta kur salone yra prie vairuotojo kojos (kaires) po panele. Maniske klapsi pastoviai, jei apsukos krinta, t.y. jei variklis dirba tuscia eiga. Ir tas klapsejimas ne uzvedus ar susilus varikliui, gali visa diena klapseti Bandysiu savaitgali ieskoti vaistu, jei kas gali pazerti patarimu - nesidrovekit
  5. Sveiki visi! Nu "uzklaksejo" ir pas mane.... Nors pastebejimas butu tokis - kada apsukos pakyla virs 1000 aps/min, klapsejimas dingsta. Klapsejimas prasideda varikliui dirbant tuscia eiga (pvz. stovint sankryzoje) duodi gazo - jokiu ten "klapt". Beje klapsint relems pradeda pastebimai mazeti voltmetro parodymai... Taigi dar syki: kas kur ieskojo ir kas kaip isgyde sita negalavima?
  6. Taigi variklis sumestas i kruva ir uzkurtas!!!! Vargai baigesi!!! Aptikau, kad nulauztas zymeklis, kuris turi sutapti su paskirstymo veleno skyvo zyme. Bandymo budu buvo viskas sustatyta i vieta ir masiniukas vel rieda. Beje, gal kas gali patarti (paprastai paaiskinti) kaip namu salygomis atreguliuoti kuro siurblio kampa? Vienzo, visos detales ir galvos "operacija" atsistojo apie 550 Lt. Isrinkimas ir surinkimas - nuosavom rankytem P.S. ardymas - surinkimas vyko karo lauko salygomis: visas veiksmas vyko daugabucio namo kieme :D:D:D
  7. Siaip neseniai buvau susidures su dirzu keitimais ir t.t. Parasyk i AZ jei ka. As cia netoli Medeinos sukuosi, galesiu prilekt koki vakara, gal padesiu prie auto su kokiais patarimais.
  8. Kuro vamzdeliu ieskokit "Seniuiose" santechnikos skyriuj. Variniai yra 8 mm diam padavimui ir 6 mm diam abratkei. Tilpau i 80 LT, manau kad ilgam uzteks. Stabdziu vamzdelius (kelis) pirkau parduotuveje P.Luksio gatvej, Vilniuj. Adreso nepamenu tiksliai, bet ji antrame aukste tarp "Kedziu centro" ir "Pulo klubo". Yra aiski iskaba. Turi ten visokiu. Pvz. nuo gumines zarneles iki priekinio stabdziu suporto vamzdelis su antgaliaias tekainavo 5LT. Sekmes!
  9. Taigi skrodimas atliktas. Galva nulupau su vargais ir visokiais epitetais.. Prikepus buvo gerokai... Atiduota buvo chirurgams i traumatologini . Baisaus kaip ir nieko, voztuvai nelinke, paslifuota biski buvo, pritrinta, rieboksliai pakeisti, sureguliuoti voztuvai, isplauta. Nu grazu ziuret. Buvo tiesa jauciamas kazkoks strigimas veleneliui besisukant, chebra patvarke. Pripirkau cia visokiu tarpiniu ir t.t. Laukia surinkimas. Na tikiuosi ryt - poryt jau birbsiu.
  10. Man teko patirti panašų starterio "apmirimą". Persibėgau per pravodkę, ant akumuliatoriaus pliusinės klemos yra tokia juoda jungtis, nuo kurios eina laidai link starterio. Atjungiau ją, išvaliau kontaktus, truputi suspaudžiau, sujungiau ir vėl viskas čiki.
  11. Tai va ir samprotauju, luzo tos voztuvu svirteles, tai mislyju, gal voztuvai nelinko, bet itariu kad ir voztuvui ir svirtelei ragas... Savaitgali ardymo-apziurejimo-nustatymo darbai laukia Ataskaita apie pasisekimus (nepasisekimus) informuosiu
  12. Jei pompa gavo vandens ir užšalo, tai jai chana. Bauda iki 250 lt, plius dar 10 proc. , jei prasuko variklį, tai Mitsius turi apsaugą ir ten niekas nesusilaužo, jokie vožtuvai. O apibendrinus, po tokių cirkų , reikia nuodugniai ir eilės tvarka viską tikrint, tai čia iki 750 lt su pasekmėm.... nebent variklis pabiro, tai čia iki 2500 lt su viskuo. Pasirodo, apsauga - mitas. Pagaliau daejo rankos iki masiniuko ir buvo nustatyta: 1. Prasuktas pagrindinis dirzas, stumokliai pasibuciavo su voztuvais, ko pasekoje sulauzyti du "karamyslai" (nezinau kaip sita detale vadinasi lietuviskai. Dar neaisku kaip ten su paciais voztuvais, itarimas, kad irgi galejo susiraityti. 2. Aptikau, kad balansyru dirzas nuestas ir sustojes turbut pries kokius du metus, vienas balansyras uzauges. Taciau ji pavyko isjudinti, sutepti ir reanimuoti. 3. Nulauzta, (matosi, kad is seniau) paskirstymo velenelio zyme (toks aliuminio ragas), taigi nustatyti tikslia veleno isstatymo padeti gali buti kebloka... Tai tokios va bedos... Is to klausimas: kaip nustatyti ar voztuvai ok, ar biski visai nevisai? Ar sitas nustatymas imanomas tik galva nukelus? P.S. Didelis ACIU Bexa750, tavo rekomenduotas meistras siurbli sukrove per pora dienu.
  13. Cia telefonas meistro kuris galetu pagelbeti?
  14. Kazkaip iki sios dienos nedaejo rankos iki masiniuko, o siandien neistveres vel pabandziau prasukti varikli pora apsisukimu. Siurblys sukasi! Taciau su zymiais strigimais.... Jausmas, kad visas sitas reikalas su siurblio strigimais yra del H2O. Bet esu vistiek nusiteikes atiduoti siurbli ir automobili i geras rankas papimpinimui Na itariu, del pagrindinio dirzo pakeitimo ta pacia proga klausimu nei man nei kitiems nekyla, prabraukiau dirzu per uzstrigusi skyva narmaliai.... Kitas klausimas - ar gali buti kaltas rankinis kuro siurblys del oro patekimo i kuro sistema? Ar yra kazkokie remkomplektai, ar reikia visa rankini siurbli pirkti nauja, kaip neardoma detale? Laukiu labiau patyrusiu kolegu papostringavimu siais klausimais.
  15. Starteriui sukant variklį, jokiu baisybių nesigirdi. Vienintelis pompos škyvas stovi kaip įbestas ir pagrindinis diržas grynai per jo dantukus peršoka. (Nuėmiau diržo viršutinę apsaugą ir labai ten pamačiau viska) Tai kaip ir manau tik pompos reikalas čia. Aišku, suvokiu, kad reikės per nauja visas žymes atstatinėti ir t.t. ir pan. Taigi, kolegos rekomenduokit gerus meisterius Veiksmas Vilniuje.
  16. Sveiki visi. Šiandien rytą užsiožiavo mano Mitsius. MP I, 2,5 TD. Užvedus variklį truputi pabirbinau, tačiau kritus apsukoms, pasigirdo negeras garsas ir mašiniukas užgeso. Bandant užkurti is naujo, buvo aptiktas baisiai nemalonus dalykas - starteriui besukant varikli, visi pagrindinio diržo juosiami skriemuliai sukosi puikiai, o vat kuro siurblio skriemulys stovėjo kaip įkaltas, o pagrindinis diržas, garsiai tratėdamas per dantukus, gracingai skriejo apie jį. Vienžo, aptikau kuro siurblio "klyną". Iš to sektu klausimai labiau patyrusiems šioje srityje: 1. Kur patartumėte kreiptis dėl šio gedimo? 2. Kiek šis gedimas atsistotų pinigine išraiška? Dėkoju visiems iš anksto ir laukiu patarimų.
  17. Norėčiau ir aš ne iš nuotraukų, o LIVE pamatyti šį renginį. Pačiam lysti gal kiek dar baisoka, tačiau kažkada vistiek gi buna pirmas kartas. Norėtusi platesnės info apie įvykio vietą ir pan.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.