Pereiti prie turinio

pompius

Nariai
  • Pranešimai

    90
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Silute/--

pompius's Achievements

0

Reputacija

  1. tai valdymą dar nevėlu nupjauti. tik galvoju ar veidrodėlis nepradės tabaluoti, nes dabar valdymas jį laiko įtempęs.
  2. Nyvai implantuoti Golf II veidrodėliai. Gavosi gana neblogai, tik valdymas dar neperkištas per duris. p.s. vienas iš forumiečių klausė kaip pritvirtinau, foto nekažkas matosi bet gal pagelbės.
  3. Skelbimas tikrai nėra juokingas. Tave pašiepia ne dėl to, kad nesuprasto ką norėjai pasakyti, o todėl, kad tokie vartotojai kaip tu esat vienkartiniai... Jei ateitum į šį forumą tam, kad tave traukia 4x4, offroad, konstravimas ar šiaip pomėgis automobiliams tikrai niekas nepašieptu tavęs. Anaip tol padėtu kuo galėtu ir patartu ir į svečius pasikviestu. Pardavimų skiltyje specialiai yra apribojimas naujokams, kad negalėtų dėti skelbimu tam, kad išvengti vienkartinių registracijų. Biznieriams yra skirti puslapiai tokie kaip skelbiu.lt ir pan. Siūlau šią tema panaikinti, kaip neatitinkančią taisyklių, nes čia akivaizdus tvarkos apėjimas.
  4. Monte juk zinai neturiu laiko visai. Kai vel pajudesiu i prieki parasysiu pats labai noreciau greiciau uzbaikti.
  5. jei vazinesi po bekele ir reikia kad butu daugiau jegos dek 4 begiu. jei kasdien vazinesi ir reikia greicio bei ekonomijos dek 5 begiu. p.s. kodel deti viena ar kita deze jau yra aprasyta auksciau.
  6. paskaitynėk čia, http://www.niva-faq.msk.ru/tehnika/elektro/predohr/index.htm
  7. Is foto atrodo graziai, neatrodo supuvusi, bet visas dziaugsmas yra apacioje jei jau pirksi butinai apziurek dugna kad londzeronai, donkrato vietos tilto tvirtinimo ausys nebutu ispuve, visa kita galima nesunkiai susitvarkyti. Tik atsimink jei jau planuoji isigyti rusiska technika tai reikia tureti pomegi netik vazineti bet ir tvarkyti P. S. skelbime nurodyta kad ratlankiai 14" orginalus ratlankiai yra 16".
  8. As taip pat keiciau dezes bet skirtumo nepastebejau, nors keiciau konkreciai ir traversas bet viskas su tapo. gal pas tave buvo kas nors priburta jau ir neatitiko.
  9. Niva rusu gamybos technika vadinas dalys panasios, taigi dezes tinka nuo visu ziguliu tiek 4 tiek 5 begiu. kaina panasiai nuo 100-200lt brangiau neturetu kainuoti. nivai geriau deti 4 begiu deze nes ji letesniu perdavimu.
  10. su elektronika nelabai draugauju, taciau manau kad teks statyti papildoma davikli ausinimo sistemoje kuris suveiks prie 100laipsniu, o ant paneles pasistatysi informacine lempute.
  11. Sveikas, kai per nai parsivariau tai per ziema nelabai ka ir dariau praktiskai viskas per sia vasara padaryta.
  12. ausis dariau su sutvirtinimais is sono tikiuosi kad laikys. o ka dariau ne taip? kaip geriau perdaryti?
  13. Senokai čia bebuvau, laikas parodyti ką nuveikiau. Užbaigiau daryti priekinio tilto atrišimą. Šiek tiek teko perdaryti nei kad buvau išpradžių sumanęs ir gavosi štai taip: Su technine dalimi darbai baigti, variklis užsikūrė iškarto. dabar liko visos smulkmenos, kurios suėda daugiausia laiko, o nesimato kas padaryta. Čia gali pažiūrėti kaip dirba variklis.
  14. Kaip suprantu krovima susitvarkei? Kitam kartui jei dings krovimas patikrink junktį esančią šalia akumo (ten keturi pliusiniai laidai sujungti) buna, kad tiesiog kontaktai apsineša ir nepraeina srovė. Dėl rėlių tu nevisai teisus yra nivoj jų pakankamai, jei po vairu taksi paieškok, čia ženklas kad kažkur grandinėje yra trumpas jungimas, jei taip tai gali akumą suvaryti arba užkais laidai ir dar užsidegsi.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.