Pereiti prie turinio

Aidassiu

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Akmenė

Aidassiu's Achievements

0

Reputacija

  1. ziuriu i ekrana

  2. Servise sutvarkė. Išplovė siurbli, baką. Daba važiuoja. Bet va gražinimo štuceris nebeišsiplovė. Daba isuko kažką samadielkino. Šalta nedirba, bet kai užšyla viskas gerai. Gal žinote kur reikia tą štuceri nupirkt?
  3. Pas mane 2,8TDI ilgas. Vasarą skaičiuodavau apie 12ltr. Ir jei važiuoji kaip pensinikas.
  4. Nuvariau pas siurblistą. Tas nustatė, kad užsikišo žemo slėgio siurblys. Prie to paties išsuko ir gražinimo štucerį (droselį). Tas pasirodo irgi buvo pilnas mauro. Ko pasekoje dabar nebeklapsi t.y. nebesidarinėja. Sako reikia jį mest lauk ir dėt perdarytą, nes naujo tokio negausi. Dar neieškojau, tad nzn ar iš tikro negausiu. Daba mano Pajeriukas servise. Nuims siurbli, išplaus baką.
  5. Atjungiau nuo kuro filtro. Padariau tiesiai iš bako. Bet visvien tas pats išvis nebepriima gazo, tik pulsuoja ir tiek. Čia vienas šiauliuose sako, kad reikia perdirbt gražinimo vožtuvą ir bėdos baigsis. Nes anat jo traukia ora kažkur systemoje, o padavimas ir gražinimas eina kažkaip bendrai (per kažkokį štucerį). Ir jeigu traukia orą tai gaunasi susimaišymas ir siurblys nedirba. Sako reikia uždėt ant gryžtamo, nuo siurblio, permatomą šlangą ir jei eina putos tai ir yra ta bėda su gražinimu.???
  6. Pajungiau tiesiai nuo bako apeinant kuro filtrą su pompa. Užsivedė ir gaza priėmė. Pakeičiau kūro filtrą, pravažiavau gal kokius 2km ir pradėjo dūst. Nebelaiko apsukos, dirbant tuščiomis. Ar galimas variantas, kad per pompą orą traukia?
  7. Sako, kad reikia degimą tikrint. Nes uždėjus kitą siurbly reikia perstatyt. Ar esat apie tai girdėję?
  8. Nupirkau siurbly iš anglo (500lt). Įdėjo, užsivedė. Ant mažų apsukų dirba, bet tik užduodi gazo ir pradeda dūsti. Apsipila mėlinais dūmais ir užgesta. Galvojau, kad vasarinė kalta. Bet nupirkau iš kolonkes žieminės, atjungiau nuo bako šlangeles ir iš bambalio tiesiai bandžiau. Tas pats. Gal kas susidūrėt su tokia problema?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.