Pereiti prie turinio

Poliarinis_eziukas

Nariai
  • Pranešimai

    58
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Klaipėda

Poliarinis_eziukas's Achievements

0

Reputacija

  1. Turiu tokias nusipirkes tik aprasyme rodos 3W buvo. Tai visai padoriai sviecia. Sudejau i salono apsvietima.
  2. http://www.youtube.com/watch?v=L5uApVGVtTE
  3. Pirma plansetej 3g nereikalingas. pats turiu note10.1 su 3g, kam permoket uz daikta nuo 100 iki 250 vien uz 3g moduli, jei 90proc mobiliu telefonu ta gali ji sharint. praktikoj t nereikes taip daznai kaip daugumai tabu neturinciu atrodo. del ipad ir flash, tai pirma androidas oficialiai jau irgi jo nepalaiko, plius plansetej uz 500 lt jo geriau ir nebandyt leist, nebent turi uzslepta potrauki i mazochizma. Beje nesugalvokit pirkt tik tab7 kaip cia kazkas rekomendavo, nes faktiskai tai 2 metu senumo modelis, kas netingit gsmarena.com pasiziurim ir matom kad 2011 nodelis identiskas tik su honeymoon androidu. ir isvis uz tokius pinigus protingiausia ieskotis arba naudoti nexus 7 arba pridet pora simtu ir pasiim nauja siu metu. Nusipirksi pirma sh nesuprasi nei ka su ja veikt ir apskritai gailesies pinigus ismetes. beje nexusas bent raiska turi normalia, o ne 1024x600/768 kaip tab 7 ar kiti pigienos. ir baterija kaip ir turi but li-ion, o nepolymerio kaip pvz prestigio.Ieskot reik ne pigiai o protingai. Ps.s jei vi del to sugalvosi imt kki kinieti, venkt proco RK3088- bedos su wi-fi visiems be isimties modeliams. Atsiprasau, uz netvarkinga rasliava ( telefonas )
  4. sveiki kolegos, gal kas žinot kur Klaipėdoj ar netoli jos restauruoja kardanus. Srotuose nerandu, o naujo kaina labai jau nedziugina.
  5. Vadinas "vaziuoja" suprantam skirtingai, nes mano suvokimu jis tikrai nevaziuoja. O ir su bedom del turbu pats bent du atvejus zinau (iki reinstalo) su 3.5 yra tik viena beda tai butent kad yra tikimybe sklendziu varztampakliut i cilindra su visom to pasekmem. Tam net buvo auto atsaukimas, o ir siaip ta galima issprest fiske atjungus. Tavo mineta problema girdziu pirma karta, bet visko gali but.....
  6. kodel gi 3.5 yra "rusiska rulete" nes kaip tik tai vienas geresniu variantu. ar cia del tu sklendziu kuriu "beda" issprendziama atjungus fiske ? bo dyzelis nevaziuoja visai, o ir turbos nelaiko.
  7. kaip irgi turėjęs aukštosios matematikos discipliną patvirtinu. kad tikrai 9
  8. Jo jo, visi tas paciu pasaku prisiskaite. BMWistai irgi megsta svaiciot kad koks 728 vos litru maziau valgo nei 740. Po to laaabai nustemba. Stebuklu nera ir nebuna. Patys amerikieciai nedziugauja vos 12mpg susuke. Beje pvz JGCIII kainos 4.7 ar hemi ne ka ir tesiskiria
  9. Variklis huyndajaus ir yra. Sankaba kaip sankaba tik bijo visi to plaukiojancio smagracio. Bet jei ir subyres isidesi paprasta is pirmos kartos ir vargo nematysi.Transmisija Tod kaip ir kia, isuzu ir pan. Yra veraiju su selektorium
  10. oi kaip nesutinku su tuo Beje, jei liaudis tokia logika vadovautųsi, tai Jeep tik su HEMI ir važinėtų mūsuose
  11. o kaip pasireiskai kad razdatkes grandinei jau paskutinioji atejo ???
  12. siaip tai vairo sukinet ant kietos dangos LOW rezime NEGALIMA ( RTFM) kai jungi visus keturis speju kad ta darai ne neutralia pavara ijunges. atspejau ?
  13. ka cia komentuot... treti metai vaziuoju ir vargo nematau
  14. Pats variklis yra gamintas Mitsubishio. Mitsubishi Sigma 3.5 (6G74) ir Sorento 3.5 yra tie patys varikliai. Lygiai kaip ir Santa fe turėjo tą patį variklį kaip ir Eclipse. Kas, mano galva, nėra blogai. O kad skiriasi detalių kodai tai tikiu. o dėl visų tų ESP tai čia kaip kam, aš bent jų nepasigedau.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.