Pereiti prie turinio

liutazbn

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Yahoo
    liutazbn@yahoo.com
  • Skype
    liutaz82

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    O mėgstu aš daug ką... :) Elektra, technika, auto-moto ir visų šitų reikalų krapštymas ir konstravimas :)

liutazbn's Achievements

-1

Reputacija

  1. Ma tai reik stiklo pakelimo mechanizmo, aisku mechaninio su irklu (rankenele) gal mazu kas turit veikianti nereikalinga? Jeep xj 86 meto. Priekinis vairuotojo duru. But geriau Kaune aba salia kauno
  2. Ner cia ka kalbet... reik y garaza eit :)

  3. prijauciantis 4x4 :)

  4. Nu ja, dekui, kaip sako "I will try google, before asking dumb questions" Radau, kaip tik visa tai, bet aiskiau mazai tepasidare Bet gilysimes... ziuresim
  5. O kas man gali pasakyti kaip yra su xj galiniu tiltu, Ar jis turi kazkokia blokuote ar ne, nes nelabai suprantu dabar. Ir uzknisa, ilipau siandie y sniegus ir sudas, vienas prieki sukasi, kitas gale, pasirinktinai kuris nors is ratu. Ar turi but gale kazkokia blokiruote, ar seip nebuna. Auto 86 XJ 2.5 benzas. Arba gal galima ysidet kokia blokiruote?
  6. Tai gal jam slange kokia trukus ir purskia an matro kai peciuj striges voztuvas. Skaitau prie viso humoro prisidejus tai Tau reikia pirma susitvarkyt elektra ka nebijotu skysciu
  7. Tai jei rimta lifta darysi tai ir ysidesi sprendzinkes
  8. O koki skysti pilat y vairo stiprintuva? Ar specialus koks ar tinka pvz ATF dexronII ? Nes raso steering fluid, a kas te per fluidas neaisku
  9. A gal kas turit xj 86 metu ne service o user manualu, ydomu biski pasidare kada galima naudot ir iki kokio greicio. Na cia smalsumas Nes manau per daug reikalauju truputi. :oops:
  10. Sveiki, Kuriu tema apie vairo mechanizma, nežinau kiek ten jie vienodi ar kokios problemos su jais buna jeigu būna, bet va pas mane vairas laisvas. Vaziuoju kaip olandas Butu smagu jei nebutu liudna kai po kelia gaudau Seniau VAZ turejau, tai tas pats buvo tai priprates, bet dabar va pvz ratai truputi suvirte į vidų, nedaug aisku, bet matosi gerai įsiziūrėjus. Tai va mane domina toks dalykas. Kiek mazdaug gali man kainuoti perrinkti priekinę pakabą. Nu ten traukutes, sarnyrai, ir t.t. gal kas daretes ir gal kas gero tinka is kitų auto? O gal dar kas tvarkėtės stiprintuvo siurblį? Nes pas mane leidzia. Gal jį patį suremontuoti galima? Žodžiu anyway, jei ką žinot viską sakykit. Auto yra 86 xj, 2.5 l, benzas.
  11. Karoce tep. Prie viso to ka anksciau prirasiau, norejau pridet. Vaziuojant asfaltu apie 40 ir daugiau pastoviai jauciasi smugiai gale. Bent toks vaizdas lyg kazkas strigtu, bet dar yra uzimas, nu kaip dantraciai pjautusi. ir gal net grandines pjovimas. Tai skaitau reikia zert viska padaliam. Arba gal zinot kiek kainuoja darbas sito reikalo? Pvz pilnai perrinkt, sudet naujus guolius ir salnikus. Nors paletintoju tu visu garsu nera atrodo. Tik dantraciu arba grandines zirzimas. Da reikes ant duobes paziuret rimciau kas ten gero ir kaip ten viskas atrodo.
  12. kas galit papasakot kaip yra su xj blokiruotem galiniam tilte? Ar buna auto ar papildomai reikia det, kiek mazdaug kaina ir kas per niuansai?
  13. Nusiardziau ta balki, bent virsu, pagrindines dalies nenuemiau bo sutemo bet neesme, vaziavau, tai ysijungia tie 4, ir vaziuoja, bet staigiau pastabdzius buna smugis gale ir dingsta visai sukabinimas, ismeta, ir tiek, po to vaziavau atsargiau tai neismete, bet kazkas kartais biskiuka dunksi, ties razdatke, na tas dunksejimas ne tai kad dunksejimas bet toks lyg bakstelejimas, labai silpnas. Aisku as nedroziau, nes turbut ismestu irgi. Bet per piusni pievoj pravaziavau, tai manau 4 dirbo. Manau ten reiketu dar paziuret kaip su tepalu situacija. Da ryt isvis palysiu pazet kas per modelis razdatkes. O pagalves aisku tuo paciu reikes apziuret.
  14. Te yr biski beda tame, kad vietoj triju padeciu yra nuo 4 litru tas balkis apdailinis, ir jame ne 3 padetys ir sunku rast ta vieta, ir as ta vieta zinau, bet jauciu gal sujuda ar nesifiksuoja ir nuslenka. Nu dar ziuresiu.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.