Pereiti prie turinio

kreizas

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas kreizas turinys

  1. Gal gerbiamasis kokia nuorodėlę mesteltum. Ačiū.
  2. Visiškai susidėvėjo radiatorius (TLC LJ70 2,4 TD, variklis 2-LT), užlituoji viena vieta prakiūra kitoj ir taip jau kokie 4 ardymai. Pabandžiau užklausti Merio, neatsako, gal kas žinot kur reikėtų pirkti, varinį ar aliuminį, ar bent nuo ko galima būtų pritaikyti jei originalas kosmosą kainuotų, Ačiū.
  3. Pas mane purtydavo, keičiau vairo traukės amortiką (nežinau kaip jis ten vadinasi), nepadėjo, tada radau atsileidusį skersinės priekinio tilto traukės antgalį prie rėmo, paveržiau. Jau kokie 4 metai šios problemos nėra.
  4. Šitie aparatai visi geri, nes gaminti ne iš paprasto aliumo, o aviacinio, todėl nekoroduoja ir nebyra miltais. Gal galėtumėte patikslinti kas tie 200 tdi ir 300 tdi ir ką reikėtų dadirbti, kad tie 200 tdi ir 300 tdi atsistotų į jiems skirtas vietas.
  5. Laba visiems konstruktoriams, nenorėjau pradėti naujos temos bet tarp esamų neradau ko reikia, tad. Kilo rimta idėja įsigyti Land Rover lighweight modelį, tačiau siūlomam įsigyti variante užlinkęs siurblys ir šiaip variklis labai silpnas, paprastas dyzeliukas 2,286 ltr. su 53 kW. Autentiškumo nesivaikau, todėl remontuoti tokį nekyla noras. Gal kas patartumėte kokį iš populiarių šiuolaikinių varikliukų galėčiau pritaikyti su mažiausiomis pastangomis, aišku kalba eina apie dyzelį. Jei kas susidūrėte pasidalinkite patirtimi.
  6. neatnaujino savo būsenos

  7. Variklis ledai (kol iki tos išvados priėjau pakeista ne viena tarpinė, riebokšlis, matuotas tepalo spaudimas ir t.t.), alsuoklis taip pat, tai tiesiog mazdu ir toyotu įpatumai (motoristo išmintis). Per laika matuoklės guma nuo karčio ir amžiaus sukietėja ir tas procesas vyksta.
  8. Per land cruiserio 2,4 dyz variklio matuoklę ėmė taškyti tepalą. Motoristas pasiūlė du variantus: 1. nupirkti nauja matuoklę kad guma gerai užsispaustų 2. nuėmus karterį ant matuoklės vamzdelio užmauti žarnelę, kad ji panirtų į tepalą, dėl ko pasibaigtų tepalo taškymas. Gal kas susidūrėt, kurį variantą pasirinkti.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.