Pereiti prie turinio

Brudogabals

Nariai
  • Pranešimai

    91
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    1

Visas Brudogabals turinys

  1. pas toyotas panaši klaida ir bėda būna (net ir klaidos kodas panašus). teko susidurti. pradėjau nuo oro srauto matuoklės išplovimo, šlangelių (oro padavimo) patikrinimo. kelias įtrūkusias pakeičiau. po to pastebėjau, jog ši klaida atsirasdavo užsipylus prasto kuro. sekantis žingsnis - tikrinau visus purkštukus. vieną radau užmestą. dabar kol kas viskas stabilu ir gražu.
  2. pagal asmens koda gali patikrinti per racija

  3. ikeliu RR workshop manual Workshop Manual P38 Range Rover.pdf
  4. sveiki, skaitau ir matau, jog kai kuriems panašus pokštas kaip man terrano budavo. kol išsiaiškinau, jog kuras baisiai prastas. radau dar papildomam filtre vandens. nesakau, kad tai galioja visiems, bet simptomai identiški. irgi užkurt užkurdavau, o paskui dūmydavau...
  5. turėjau aliejinį varianta transporteryje. kadangi pašildymo neturėjau, tad žiemą naudodavausi dyzelio paslaugomis. sistema buvo montuota kai aliejus parduotuvėje buvo pigesnis nei dyzelis. vaziuoji - kvepi blynais ir ganėtinai pigu. bet kiek žinau naujesnio tipo dyzeliokams šitas variantas nelabai tinka? ar čia mitas? o Chimik manau Kionigsberge aliejaus prisirinktum staigiai
  6. lygiai tas kas paprastoj dezej - tas lygiagegreciai ant razdatkes. pastattyk i padeti i kalniuka ir bus kaip D. pajunginek per visas kitas padetis- ten fiksuojama auksciausia pavara. man itarimu yra kad grandinei variklio ate, siurblys irgi bus neaiskus. neremontuok siurblio ir degimo kol nepakeisi variklio grandines. vis tiek nesureguliuosi.
  7. pij kubusz i wilno twoje tautinių ambicijų nėra, kaip pasakė tomaszewskis - yra tik regioninė partija. šiaip yra ir kita mąstymo pusė - jei balsavai, reiškia prisidėjai prie dabartinės politinės situacijos - tuomet kontempliuoti, piktintis ir reikšti pretenzijų neturi teisės. o vat jei nėjai balsuot - gali garsiai rėkt - kas tuos dundukus išrinko, gali piktintis jų sprendimais ir pan šiaip pats visuomet sąžiningai atiduodu balsą rinkimuose, bet reik matau pradėt dėliot savo politinio darinio kūrybą - tada galėsiu piktintis bent jau "iš vidaus". be to - mažas rinkėjų aktyvumas - geras rezultatas populistinėms, tautinėms ir naujoms partijoms. kitas dalykas, reikia VRk pateikt siųlymą pakoreaguot rinkimų įstatymą, kad jei tam tikroj apylinkėj užfiksuojami pažeidimai - balsavimas stabdomas be jokių išlygų, kol nebus išsiaiškinta ar galima dirbt toliau. pačiam teko stebėti 2006 metų rinkimus Ukrainoje. šis dalykas velniškai pasiteisino. uždaro apylinkę, kviečia policiją ir bando vietoje, kuo skubiau išsiaiškint kas ir kaip. už kelių valandų atveriamos durys, nusikaltę pakarti, o žmonės eina balsuot toliau.
  8. Aš irgi iš šunininkų klano Pritariu tiek Kykui, tiek kitiems. Čia diskusija gali temptis tiek į vieną, tiek į kitą pusę. Iki Bosnijos galvojau, kad auginu visiškai neagresyvius šunis. Bet kuomet pamačiau vietinius, supratau, kad pas mane du po 9 kg sveriantys "monstrai". Aplinkinių (tiek suaugusių, tiek vaikų) reakcija į jų lojimą išmušdavo maniškius vietoj iš vėžių - niekas, jų nebijo, niekas nuo jų nebėga... po trijų mėn suprato, jog loti šioj šaly bergzdžias reikalas. Iš kitos pusės, su žmona niekada neleidžiam, kad mūsų šuo butų agresyvus tiek mūsų, tiek aplinkinių atžvilgiu. Deivi jei reik pagalbos savivaldybėj, su malonumu padėsiu. ypač ateinančią savaitę prieš rinkimus - pats geriausias metas. Alio turi, galim susitikt, paskambinsim kai kam, parašysma kai ką
  9. yra nemazai organizaciju, kurios misijoms perka auto kas 3-4 metus. jei misijos reziduoja treciose salyse - auto ten ir lieka. labai mazai kas yra parvaroma i ES. Pvz. Bosnijoj, Kosove be "kariniu" ES strukturu yra ir minkstesniu projektu organizacijos kaip OSCE, USAID (JAV agregatai), Red Cross, United Nations Mine Action, JTO ir pan. Tai tose salyse auto ir lieka. Kaip ir minejau, kas 3-4 metus skelbiami aukcionai (is anksto apspresti) ir auto keliauja pas vietinius "kozirius". Siaip butu gerai suzinot, kokia organizacija juos naudojo, galima pagal jos veikla daug pasakyt.
  10. Mano nuoroda Mieste 23.3 Greitkelyje 12.7 Mišriai 16.6 Degalų bako talpa 95 l
  11. na tai trumpiausias apibudinimas. o siaip rimtai, kokiu principu jie veikia? kokiu atstumu jie yra nuo rato?
  12. jei per liuka - uzsikimse drenazai - statai i ten esancias skyles slanga ir su kompresorium praputi. jei dregsta langu kampai - stiklo beda. man teko persiklijuot. is pradziu irgi masciau, jog tai liuko beda. del abs/tc - davikliai nusimuse - i vieta pastacius klaida dingsta. paciam teko su tuom susidurt
  13. ne nissane, bet su KYB (tepaliniais) turejau reikalu - kasdienis vazinejimas zvyru, viena kita gilesne duobe - vienas neatlaike 2 metu. dabar stovi dujiniai, kietesni lyginant su tepaliniais - kol kas tik metai laiko, o ir vazinejimo zvyru sumazejo. Kol kas uz tokia kaina ant LT - neblogas pasirinkimas, taciau juk yra e-bay, kur galima ir kitokiu agregatu paieskot.
  14. su automatu telpu i 12. nors negaliu sakyt, kad esu ramus vairuotojas
  15. pagauna ledo ar dar kokio velnio ir stumteli kelis mm i šoną.
  16. esu jaunas, durnas (bent jau žmona sako kai pabandau kiek galima lįst gylyn ), ne džipioras (labiau visureigininkas), džipas man būtinybė ir kasdienybė. jei matau, kad žmogui reik pagalbos, visuomet esu pasiruošęs padėt, dzin ar su lengvąja, ar 4x4 - smagus jausmas po to, o galų gale ir patirtis taip kaupiasi, be to yra galimybė pabendraut su dar vienu nauju žmogumi. tema ne apie tai kaską traukia, kas netraukia, o pakasa dar giliau - tema apie to paties pomėgio, hobio, technikos mylėtojus ir turėtojus, tema apie tai ar galime būt vieningi darydami tai ką mėgstame, organizuodami renginius, juose dalyvaudami bei diskutuodami apie kylančias problemas. Džiugu, kad yra vieta ir žmonių, kurie dalijasi patirtimi, sprendimais, kur gali rast pagalbos. Vieningumo nebuvimas ateity, gali privest ir prie tolimesnės neigiamos visuomenės, valdžios įstaigų nuomonės apie šį pomėgį susiformavimo, gal net apribojimų padaugėjimo. Faktas, kad lįsdamas vienas į balą ar pusnį rizikuoji, jog gali ten ir likt - tam ir yra tokia vieta kaip šis forumas, kur gali bendrauti, keistis kontaktais, o reikalui esant kreiptis pagalbos. Aišku, jei varžybų metu ar šiaip gyvenimiškoj situacijoj būsi egoistas, gali nutikt ir taip, jog ištikus bėdai kapstysies pats. Tad visų pirma pradėkim nuo savęs, elkimės taip kaip mes norėtumėm, kad elgtųsi aplinkiniai.
  17. nušokę ABS davikliai. pereitą žiemą su tuo buvau susidūręs. Atstačius juos į vietą - problema dingsta.
  18. sveikas, as savo RR ir kitus agregatus tvarkausi pas senai pazistama mechanika. paskambink 8 616 17563 - Marius. Pasakyk, kad nuo Andriaus kur Range Roveri turi. Jis per mano dyzelines bedas jau perejes Jei su pneumo pakaba bedos - kreipkis i Olega is forumo.
  19. man buvo bėda, kad davikliai nusimušė. atstatė juos į vietą, padarė tinkamą tarpą ir viskas. o beje, kokiam stovyje laidai iki ABS daviklių? gal ten bėda?
  20. rele stovi po vairuotojo sedyne arciau duru, tik atsargiai. as savaja aplauziau bo kazkokia uzkirmijus buvo. o del uzdarbio cia buvo klausimas wiswis - ne tau
  21. siaip atsargiai, lapai gali ir uzsikurt viena karta. siulyciau dulkiu siurbli panaudot, o jei nepades, tada is salono atsiardyt priejima prie peciuko ir issirinkt tuos lapus. Beje, kalbant apie knygos simboli ekrane: pas mane jis atsiranda kai lauke 0 arba maziau laipsniu, vasara nerodo jos. Berods pucia ant visu padeciu. Gal kas turi kokiu minciu?
  22. cia supyko subaru klubas, nes jie dzipais vadintis negali bet siaip uzuojauta...
  23. o kas gali buti visko movai, kad kryzmes taip eda? tikrai ne paciu kryzmiu beda?
  24. salono filtrai (ju yra 2) keiciasi is isores, po valytuvais, atsisuki ir issiimi. Tik atsargiai jei ant virsaus uzkrite kokiu lapu, kad i peciuko sachta neikristu.
  25. Čiupinėjau vitarą cabrio Kretoje šią vasarą (2000, 1.6 l) visą savaitę lakstėm po kalnus, specialiai vengėm normalių kelių, sukorėm arti 2500 km. Auto aišku visiškas standartas iš nuomos, su kinietiškom padangom, bet bandymas pavyko. Ir kanjonais, ir pievomis ir uolomis...Na tik po mūsų jai priekinė pakaba pradėjo bildėt (panašūs simptomai po rimtesnių pasivažinėjimų išlysdavo ir Terrano 2). Šiaip džiaugiamės, kad neėmėm Jimny (bo turim tokį namie, tai kažkaip nesmagiai jauties toje dėžutėje).
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.