Pereiti prie turinio

dziugas

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Jonava

dziugas's Achievements

0

Reputacija

  1. atsiprasau kad ne i tema rasau. radau du stabdziu diskus manau kad nuo mb unimog 416. gal kam reikalingi?
  2. sveiki. noreciau info apie gr kokiu 93-94 m. 2.8td pliusai minusai kiek ryja ir panasiai. aciu.
  3. moskviciaus idealiai tinka ir kaina naujos 20 lt
  4. butent ir as vairuoju roki su virintu tiltu. minusas tik kai tempi ka nors ant kieto pagrindo. padideja apsisukimo lankas.
  5. tai kaip vaziuojant asfaltu negalima pasukt vairo jei blokiruote nesusiblokuoja? baloj suprantu truputi sunkiau bet jei ratai buksuoja tai jokio skirtumo
  6. chvastavyko salnikas sueina nes saibos prie blokiruotes blogos. tavo chvastavykas pasuktas i sona arba guolis subirejas. nelabai suprantu kodel negalit pasukt vairo su btr blokiruote. juk ji normaliai veikianti nevisada sujunkta. susijungia ik buksuojant. nebent pas jus neatsijungia. btr blokiruote yra mechanine ir ratus sublokuoja ik tada kai vienas ratas prasisuka 2-3 kartus o kitas stovi vietoje. gal as klystu tai pataisykit. darant posuki vienas ratas lenkia kita max 1.5 apsisukimo del to blokiruote neturetu suveikt. jei blokiruote veikia pastoviai tai kam ja isvis det i priekini tilta ir moket 3-4 simtus litu jei galima suvirint reduktoriu ir ratu blokavima reguliuot habais?
  7. silkes spiruokles labai gerai laiko. tik lekstes pakeist reikia. ir issikelia nemazai
  8. is pradziu sudek tilta nuimk abu habus ir pasivazinek. jei garsai is habu tai turetu jie digt. jei nedings turi kitus tiltus tai pasikeisk bet abu. kad nesiskirtu perdavimas. ant senesniu su lingem bet jei turi kempa tai viskas imanoma o reles po kapotu stovi vairuotojo pusej prie faru ppiplovimo bakelio. gali but kad jos veikia bet per silpnai arba per greit issijungia. kai tikrinsi zvakes patikrink pliusini laida.
  9. zvakes gali but geros bet gali neveikt rele po kapotu. pas mane panasiai buvo. ir rele tiksejo po paneliu ir kurdavosi sunkiai ir dumu uzsklanda nebloga buvo pasidariau pakaitinima su atskiru jungikliu ir jokiu bedu.
  10. body liftui turiu pagalves po kebulu nuo tarano.
  11. tai laukiam tada tikslesniu kordinaciu
  12. nieko ypatingo nedariau prieki issukau torcionus kiek orginaliai leidzia, kad suvedimas nepabektu. gale idejau spiruokles. tilto neverciau kad technikinej nesikabinetu. prieki truputi kebula reikia pakelt nuo remo nes purvyne posparnius liecia. variklisgerai suka buvau 35at uzdejas kai padangu ieskojau ir tuos be problemu suka. tok 35 ikist dar daugiau kelt reikia. o as ir po miesta dar vazineju
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.