Pereiti prie turinio

gkazenas

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    gkazenas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

gkazenas's Achievements

0

Reputacija

  1. be to registruojantis reikia nurodyti šalį, o Lietuvos tame sąraše nėra, artimiausia - Belarus
  2. atnaujino savo būsenos

  3. Šiaip šaltą kai kuriu, po pazirzinimo išmeta daug juodų dūmų. Tai gal reikštų, kad kurą paduoda ????
  4. Senų žvakių netikrinau, tiesiog nupirkau naujas ir sudėjau
  5. Ant šalto. Karštas ar aplamai po pusės dienos stovėjimo, kuriasi be problemų.
  6. Pas mane labai panaši situacija. Bet skirtumas tik tas, kad kuriasi tik ilgokai pazirzinus, atrodytų kad pakaitinimo žvakės neveiktu. Žvakes pakeičiau, bet vistiek tas pats. Ar ir čia tas imobilaizeris. Auto - Nissan Terrano I 1993 m. TDI.
  7. Pats turiu NT I apie 3-4 metus ir pritariu visiems sakiusiems, kad pagrindine beda NT I yra rudys. Taciau su tuo galima gyventi. O del pravazumo tai tikrai nieko jam negalima prikisti. Manau yra optimalus variantas jei reikia ir i miesta ir i bekele. Dyzelio sanaudos bent man iseina vidurkis apie 10 ltr. taip kad pakankamai ekonomiskas. Su visom kitom paminetom bedom neteko dar susidurti.
  8. nu bent vienas zmogus pagalvojo ar realu taip "nagrineti" Paziurekit net nuotraukos nera darytos palindus tiesiog po
  9. malonu chebryte, kad taip pergyvenat del 4x4 megeju
  10. ramiai chebryte, nesu as nei savizudis ar idijotas, visgi turiu mazu vaiku, tad dar anksti zudytis :wink: . Taip pastates tik ploviau su kercheriu apacia ir remo vidu. Taip iskelta stovejo tik tol kol ploviau, o po to i garaza ant duobes. Gal dabar reik kitos nuotraukos, kuri jus nuramintu :mrgreen:
  11. Dekui, po Vycio4x4 "paaiskinimo" :fanaras: idemiau pasidomejau tais mersais ir jau isigijau :wink: tokio merso spyruokles. Siandien bandysiu jas idet
  12. Ta varianta teko jau girdeti, bet nevertinau jo rimtai, nes kazkaip nesitiki kad tokios mazos masineles (http://www.autogidas.lt/cart.php?sid=01&aid=17360025) spyruokles gali buti didesnes nei dabar stovoncios :roll: As savo dabar viena issiemiau ir pamatavau auksti - jis yra 40 cm. Kad galas butu bent jau viename aukste su priekiu, tai reikia pakelti apie kokius 6 cm. Bet man Teranas graziau atrodo, kai galas yra truputi auksciau uz prieki, tad reiketu pakelti virs 6 cm
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.