Pereiti prie turinio

sarasz

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas

sarasz's Achievements

0

Reputacija

  1. Puikus renginys, geros trąsos, taiklūs šauliai.Gerai pasivažinėjom, puikiai praleidom laiką.Ačiū organizatoriams ir draugiškiems dalyviams!
  2. Sveiki, gal galėtumėt dalyvių sąrašą parodyti, laišką registruotis išsiunčiau, bet nežinau, ar gavot ir įtraukėt į sąrašą... Ačiū.
  3. Čia tai puiki naujiena! Ačiū organizatoriams už įdomias trasas ir visą renginį- Pabrado visada labai laukiam!(tokių kalnelių niekur kitur nėra) Gaila, kad sugedo gervė, bet parsivežiau suvenyrą- tarp karterio ir duslintuvo užstrigusį pusmetrinį rąstelį. Dar antra vieta, dalyvaujant pirmą kart reide- tai tikrai nuostabu. O kur ir kada galima atsiimti prizus?
  4. Kur renkames- adresas, koordinates, kaskokie zymus pastatai, kaip rasti. Mes nebuve jusu renginiuose, todel reikia aiskumo. Gal galetumet placiau aprasyti, kas vyks sestadieni, kas sekmadieni, stovyklos koordinates. Aciu.
  5. Supratau, o iki kada registracija ir ar keleiviu skaicius nedidina starto mokescio?
  6. Registracijos formoje yra skiltis "keleiviu skaicius" kiek svarbu nurodyti juos, nes kolkas nezinau ar bus ju pas mane.
  7. Aciu uz rezultatus, bei dar karta dekoju uz rengini. Puikiai praleistas laikas, pamatyta daug graziu vietu. Iki susitikimo!
  8. Dar sturmanas nufilmavo trumpa filmuka, kaip Jeep ima posuki ir kalna: Gal sio dzipo ekipazui bus idomu save pamatyti
  9. Idedu ir as filmuka- Vaisvydavos karjeras: Beje, labai laukiu rezultu.
  10. neatnaujino savo būsenos

  11. Aciu organizatoriams uz puiku sestadieni. Gera nuotaika, grazus vaizdai- viskas super! Aciu virejai uz skania kose. Dabar laukiam rezultatu, labai idomu kaip kam sekesi iveikti trasa.
  12. Kaip supratau, rytoij 9-ta is Rotuses isvaziuojam, kada pradedat registracija? Dar reik suspet susimoketi uz rengini, bei numerius prisiklijuoti. Gal galite placiau parasyt- kas ir kada sestadieni-sekmadieni bus, nes reik pasiplanuoti. Mes sestadieni neliksim nakvoti, kada sekmadieni atvaziuoti? Is anksto - aciu.
  13. Vistik labai ydomu, kaip su tais rezultatais, gerb. Meri? Gal atstatet savo harda? Labai laukiam.
  14. Sveiki organizatoriai, kaip su koordinaciu failais? Laukiam.... Pagarbiai
  15. Cia mes biski pavaziavom i lankas... o siaip tai Liandroveriai- jega!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.