Pereiti prie turinio

l.aidas

Nariai
  • Pranešimai

    55
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Yahoo
    aidas_litvinas@yahoo.com
  • Skype
    l.aidas

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilniuus

l.aidas's Achievements

0

Reputacija

  1. balet tai ne tik benzoli ir zyrzeli tai dar ir butiniu duju balionus is karaliauciaus tempia?
  2. na viskas priklauso koks seimninko, savo econoline pirkau brituose ir buvau labai nustebes, ne vienos rudeles. nors savininkas 10 metu kaip nusipirkes si automobili.
  3. jis ne vilniuje, o angluose. gan gerame stovyje kaip 81 metu senukui, bet matyt dazymo nemates gan seniai. lopais pagruntuotas ir tiek, tad kebula pilnai reikia dazyti.
  4. oi ne ne as netaip isireiskiau savo nora dzipuko-monstro. turiu viena nusiziurejes chevra blazeri 6.2 zyrzely bet vis kazkaip nesiryztu ar kaina (2300 euru +atvezimas ir +dazymas) netinka man, ar siaip kazkaip dvejoju. tas fordulis f100 kazkaip labiau lipo man i prie dusios.
  5. Mano Pepelacas Dabar ziurinejuos ka nors idomesnio kokio senuko geram stovyje 4X4
  6. sveiki kiek srebia zyrzelio chevrolet blazer k5 6,2 zyrzelis? uzkliuvo man chevras (forduka nudziove is panosies), idomu kaip sis mmonstras
  7. ne piniguose esme, o zaisliluose su kuriais mes zaidziame. kaip mano zmonike sako jus vyrai- kaip mazi vaikai, tik skirtumas jusu zaisluose. kai mazi buvote - mazi zaislai, kai suaugote ir zaislai tapo dideli ir brangus
  8. jau nebe atvaziuosiu nes neturiu, isdure smikis-pardavejas. piktumas sueme, kai ji apsiziurejau palikau uzstata, ir po poros dienu nuvaziaves neberadau pepeleco nes rupuze pardave uz brangiau si masiniuka. ruskiniai nugriebe ech. na bet dziaugiuosi kad zmoniskai grazino uzstata ir dadejo virsaus nuo pelno. sekancia savaite vaziuoju i anglus parsivaryti 90 metu ford econoline.
  9. o ka jau cia jau blogas pasirinkimas? uz tiek pinigeliu manau vertas
  10. griebiu si amerikanca sau kaip projekta ir uzsiemima.
  11. Honda X4 leistas japonijos rinkai, aisku atkeliavo ir iki europos nedideliu kiekiu. na matau kad kad nelabai kas ir turi kazka panasaus i ford f100. idomiausia butu suzinoti kek ryja tie amierikietiski monstrai su 5 litru motorais?
  12. ai kad cia mano beda ir yra ,kad traukia prie visokiu raritietu , pries tris metus pirkau motocikla dauzta siaip pasikrapstymui taip graziai atrode, tai po pirkimo blatsko remo ieskojau inete pora metu. na bet suradau ir dabar garbingoj vietoj sis motociklas namuose na o suo noreciau vazinetis savo malonumui. aisku sis atrodo varganai pavarges, busimasis kuri nuziurejes geresniam stovyje ir berods biski liftintas ryt vaziuoju geriau apsiziureti o aplamai tai nemanau kad jis toks ir raritetas
  13. neatnaujino savo būsenos

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.