Pereiti prie turinio

Mtn1

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Tromsø
  • Pomėgiai
    .

Mtn1's Achievements

0

Reputacija

  1. Mtn1

    grand vitara

    O sankaba is peugeot stovi ? Peugeot mašinose butent šiti varikliai ėjo su plaukiojančia sankaba, kuri nelaiko. Nebent suzukis kazka geriau sugalvojo. Kokios razdatkės padėtys yra pas tokias vitaras ? Ar yra galinio tilto blokiruotė ?
  2. Mtn1

    grand vitara

    Tevukas sugalvojo pirkt grand vitara nuo 2002m dyzeli 2.0 4 duru .As pats niekad su ta masina nebuvau susipazines todel nieko jam patart negaliu. Gal kuris is jusu ka pakomentuot gali apie ta modeli ? Dekui uz komentarus
  3. Galiu pakomentuoti tik dyzelini varijanta su mechanine deze mieste 11/100km.Lengva bekele be problemu.O del driovio, tai griovys grioviui nelygus,neaisku ka turi galvoj.
  4. atnaujino savo būsena

  5. Cia jau gaunasi 32,7 colio Jei BG AT uzdejus r16/285/75 ir susipavus .Kaip toks varijantas vaziuotu ant sniego,ledo ? Ar vistiek neprilygs tikrai zieminei pvz hakkapeliita lt sipuotai ?
  6. Man kai keite grandines slopintuva pats maciau ta grandine ir ji toli grazu nepanasi i vaikisko dviracio grandine. Greiciau panasi i motociklo. Ir kaip atstovybej pas pati meistra paklausiau apie grandines keitimo galimybe, atsake kad seip jos nera keiciamos, nebent susidevejes grandines slopintuvas ikrenta tarp grandines ir zvaigzdziu del ko ir nutraukia grandine.
  7. jei jau toks nepatikimas variklis, kodel jie vis kaip prasidejo nuo 2000m ir iki siandienos visdar statomi tiek i pajero naujus modelius,tiek ir i pajero sport 2010? Nejau varikliu inzinieriai toki jau buki kad nepatikima varikli montuotu 10 metu ? :shock:
  8. nokian hakapelita LT , 265x75x16, dygliuotos... pas mane dabar tokios stovi , ant sniego liuks, ant ledo lautomobilis valdomas...., karoce zymiai geriau, nei pernai su AT vazinejau, sypai jega :mrgreen: O jei kalbant apie tokius ismatavimus 285/75 r16 ? teko su continental ice contact sipuotom vazinet, labai gera ispudi paliko.tik jos didziausia ismiera 265/70 r16.
  9. Tokiu padangu ir ieskosiu , bet permetes kataloga rimtu zieminiu sipuotu tokio dydzio nerandu. :? Gal ka nors rimto ziemai tokiu ismatavimu mate ?
  10. Sveiki, gal kas zino kokias auksciausias padangas galima uzdet ant orginaliu r16 ? o susukus vaira kad ratai nesiliestu i kur nereik . 2002 3,2did, vaziuokle orginalaus aukscio. Daugokai sniego uzmete, keli centimetrai i auksti nepamaisytu
  11. Mtn1

    pajero3

    Nekuriant naujos temos dėl pajero ridos . Gal kas zino apie mp3 3,2 di-d automato kokia rida (jei ji orginali su servizo knygom) dar verta dėmesio? yra galimybe nusipirkt geros bukles apie 150 000 prabegusi su servizo knyga . ar verta toki ziuret ? o gal 250 000 dar irgi nieko bloga ?
  12. Mtn1

    pajero3

    visiems dekui :wink: belieka dbr tik ieskotis kokio neuždrozto...
  13. nekuriant naujos temos,o kaip patikrint perkant kad automatine deze tvarkinga ?
  14. Mtn1

    pajero3

    man ir kazkaip keista del alkuniniu,tainorisi ne vieno zmogaus nuomones. gal kas zino ar ta grandine ir itempejus brangu pakeist su detalem ir darbu ?seip lyg ji nekeiciama ,bet del ramybes..
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.