Pereiti prie turinio

sti

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    raimundasra

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    vievio tankai
  • Pomėgiai
    gamta

sti's Achievements

0

Reputacija

  1. senukas patrol tlc95

  2. nardaug daug metu, laimikiu negaliu pasigirti. o va zhuvaudamas daug didesniu lydeku esu pagaves. karsiu dideliu ir tt. mazhos zuvies sauti nedrystu. dideles nesutinku.vieninteles vietos kur galima pamedzioti po vandeniu, tai juros ir vandenynai. ten kitas reikalas.
  3. tai va , kad visose srytyse atmorozku yra. o del nusovimo, tai kad nusauti demesio verta zhuvi ne vienus metus teks praleisti po vandeniu. ne taip kaip su meskere. prisiperka anaboliku tokiu kaip utrabaitas, apseria zhuvis , tos be noro maitintis ryja viska kas papuola ir tada giriasi kiek prilupo. as asmeniskai pazhystu daug zveju, nei vieno nepazhystu kuris sugaves leistina zhuvauti norma zhuvies susikrautu manatkes ir eitu namo. taas ypach liechia karsininkus. zhiema leidzhiama kieki veleveliu irgi retas stato, visada virsinantis kiekis.aisku, zukleje irgi reikia igudimo , kad pagautum zhuvies, o povandenineje medzhiokleje tai ne tik igudimo, bet ir fizinio pasiruosimo. tad butu galima diskutuoti valandu valandas apie zhala, kas daugiau jos padaro. chia vienas kolega minejo, kad nesvarbu kokia saka uzhsiimi, svarbu, kad tai leidzhiama ir pagal normas. (ne visi purvyne su dzhipu maudosi ten kur leistina)
  4. pasiskaityk megejiskos zukles taisykles ir yrankius. ir suzhinosi priesingai.
  5. na jo,keichiasi greitai. povandenininku chia yra? ar visi tik ant vandens zhuvauja?
  6. dar pora foto is siaures zhukles
  7. pirma karta nuvarius ir nezhinant nei kur gaudyti nei kur ieskoti zhuvies, tai tikrai bus ne kliovas. seip mes pirmais metais kai buvom tai irgi traukeme menkes tokias iki 3 kg maksimum, bet paskui musu stovykloje gyvenantys estai pamokino kur reikia ieskoti zhuvies. va tada ir prasidejo zhukle. tai sekanciais metais ,kad ir kitoje vietoje buvome, jau zhinojome kaip elgtis. na ir dar,echolote dazhniausiai buna uzhfiksuotu vietu seniau zvejojusiu zveju, tad pasididini pritraukima,pasizhiuri dugno reljefa ir pirmyn.menkiu echolotas beveik niekada nerodo. reikia ieskoti dideliu gyliu perkritimo ir povandeniniu salu. va ten jos zarazos ir guli ant dugno.
  8. labai dazhani buna vejasi traukiamas menkes uotai.bet nesveiko dydzio,kaip paklodes
  9. veliau permesiu daugiau foto, is senesniu metu:) siemet kelione nusimato 05 19 gal dar ir laisva vieta viena bus.
  10. mazhdaug apie 6 tokie tazeliai nekliovo metu iseina is sesiu zmoniu.
  11. seip vazhiuoju treti metai is eiles. pernai nepasiseke su oru, todel daugiau i sala nebesikelsime. eisime i barenca is zemyno puses. tad mazhesnes bangos bus.tuoj imesiu foto.
  12. na jei esi zvejas, tai amunicijos kaip ir turetum tureti, tad i amunicija investicijos menkos. o seip tai kaina iseina zmogui su kelione apie 2200lt
  13. sveiki ligoniai. kas gal i norge vazhiuojate zhuvauti? pvz i Nordkapp?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.