Pereiti prie turinio

abigs

Nariai
  • Pranešimai

    232
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    4

abigs paskutinį kartą laimėjo Gruodžio 18 2011

abigs patalpino geriausiai įvertintą turinį!

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

abigs's Achievements

4

Reputacija

  1. Buvo labai kietai. As visada laukiu tokiu renginiu. Puikus turizmas, zavingos vietos, visiskai nepriekaistinga organizacija. Lietus vakar visa diena buvo labai slapias. Kaip jums?
  2. Buvau panasiame Panevezyje ziema, jei cia ta pati komanda rengia, tai visiems rekomenduoju. Jei pavyks, leksiu ir pats.
  3. Man irgi nei torto, nei kavos, nei alaus netrūko. Žmonas reikia visada prižiūrėt, ne tik per renginius, tada nesirgs
  4. Dar tik metu pradzia, bus gal dar geresniu renginiu. Vaziuociau.
  5. taip kaip viskas buvo, neatsimenu kad butu kur nors taip kitur.. ar dar buna Lietuvoje panasaus pobudzio renginiu? kosmosas. sveikinu dar kart
  6. Ateini pas gerbėjus į temą ir duodi prikūrit. Už tokius pareiškimus baikeriai atima liemenę arba duoda į kepenis Geriau nerašyk, jei neteko pabūt su defenderiu vienatvėje Aš nostagliškai jo pasiilgau, tikrai grišiu prie jo.
  7. Man suprantamai parašyta, mašina 30, pilietčiui 15, o dviems 15+15. Bus pirmi mokesčiai euriukais. Svarstom, muse reiks lėkt, labai geri baliai ir šventės būdavo bastūnų.
  8. Man šiemet biški trūko tolimesnių kelionių filmų, bet prizų gausa žiūrovams, laisva programa tai organizatoriai nustebino. Visi buvot ar ir vėl prie kopmpiuterių praofraudinot ?
  9. Pažiūrėjau Ladogos dokumentus, tai biški prizas, jei 100 procentų nuolaida, 940europinių pinigų, oho!!
  10. Patogu po Gladiatoriu, ziedo nereikes tverti
  11. Fainiai jus taip. Ar yra dar kokiu kitu markiu fanai tokie aktyvus kaip Land Rover?
  12. Vieondai - tai reiškia, kad dauguma žmonių nesilanko forumuose ir nerašinėja komantarų.
  13. Juk straipsnis taip ir vadinasi: "Pasaka apie OPEN". Ar Jūs pasakomis tikite, ar Jūs ežiukai rūke? Bandau padaryt suvedimą: Rodzer pasiklydęs terminuose ir tamsoje. Niekas nesiūlo kažko įvesti, pasakojama apie tai kaip atsirado open. Ir open tai ne open door, ar open box, o kategorija 4x4 Sporte. Niekas straipsnyje nesiūlo nedaryti Salako ar Pajūrio, nedaryti reido ar ekstrymo. Paprasčiausiai dalyviams vėl tampa aktualu, kad geruose renginiuose dėl apibrėžimo nebuvimo yra arba greitai bus bardakas. Šiuo metu neaišku koks krokodilas atvažiuos į renginį ir kokia jam bus trasa. Aš Salake turistinėje trasoje išsigandau metro gylio purvo, į kurį jau buvo įkritę openai, o turistinis taškas tas pats. Tai neturi, negali būti. Ir turizme turės būti Turismas Low ir Turizmas High arba 1 ir 2, kad žmugus ir organizatrius žinotų kaip daryti trasą ir kam rupštis trasoje. Tegul ir Opene būna tvarka, jei yra Open ir Open +, tai ar nekultūringiau juos pervadinti į TR1 ir TR2, o Ekstreema į TR3, teriakia tik persvarstyti ir priimti naujus dokumentus, dabartinius jusų open reikalavaimus sukelti į TR-us, nes tokio bardako nebent čiogonų tabore gali surasti.. Visi juodi, murzini ir kas ką nori tą daro... Sutkeli senai žinau, nuo tu laikų kaip pajūryje aplin laivus skandinomės, esu kalbėjęs ta tema rudienį, jam tai visai vienodai ką jūs čia komentuojate, žmogus visai nepiktai užsiemęs kita offraudo kūryba ir dirba šioje srityje už mus visus 5 kartus daugiau. O jei pasidarytumete tvarką, visi iš to išloštų daugiau.
  14. Ir man labai patiko. Graži gamta, keliukai, ežeriukai. Tiesa sakant baidarės galėjo būti vienodos, ta prasme ne visos raudonos bet jei polietilenas tai visiems, o ne kanojos ir dar stiklopasto :)Skirtingas slydimas vandeniu, bet čia džiaukas, žinoma rezultato tas neįtakojo. O šiaip pakatuškės formatas smarkiai pasisitiebęs. Linkiu kad išsivystytų į tvirtą, augalotą tradicinį (išlaikytą tarsi paveldėtą renginį. Ir dar man turizmas turėtų būti be rezultatų, vien taškai už baidarių gretį, "palapinės statymą" ar "malkų skaldymą", nes lakstančių bepročių miškuose uoliai.. Gerai kad grybautojų ir uogautuojų nekupstai, nes defenderiai bortiniai taikaip ralį varė ir dar terranas kažkoks ant dviejų ratų mišką pjovė Gaila pamesto canono iksuso, tai imagiu neliko
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.