Pereiti prie turinio

m@k@s@s

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas m@k@s@s turinys

  1. As irgi uz. Su salyga kad susirinkimo vieta kurnors Lietuvos viduryje...
  2. As irgi uz. Su salyga kad susirinkimo vieta kurnors Lietuvos viduryje...
  3. Jau važiuja. Reikėjo diskatoriaus plokšteles prasivalyt - nuo purvo nebeatasilenkdavo. Ateičiai kad mažiau purvo lystų tarp variklio ir greičių dėžes užkimšaus visas technologines skyles tik vieną siaurutę pašioj dėžės apačioj palikau atvirą.
  4. Yra kokių nors šansų buferį atgabent į Šiaulius?
  5. Problema po truputį sprendžiasi. Nuemus dėžę radau kad po sankabos "pirštais" pilna purvo ir jis nelaidžia jiems atsitiesti, + išmynimo guolis pastrigęs. P.S. gal kas turit parduot arba žinot kur pirkti bėgių svirties tokią detalę: Jei nerasiu dėsiu atgal seną - tada klausimas su kuom sutept tą obolį ir tą detalikę. Ačiū
  6. Užkurtai mešinai negaliu įjungti jokio bėgio. Užgesinus variklį pavykstą įjungti kokį nors bėgį, bet sunkiai. Sankaba kalta? Ačiū.
  7. Pas mane toks pats variklis, ir dėžė filtro ir gulintis karbas - 1,0
  8. Žodžiu beiškodamas sliekų pasikeičiau, pompa, kuro filtrus, karbo memranas, tarpines ir adatą. Pradėjo važiuot tik po adatos pakeitimo Keisdamas adatą, viską ką galėjau karbe išvaliau su karbocleaneriu. Tai nesu tikras ar adadata buvo kalta ar šiukšlės.
  9. Dar vislaukiu suntinio. Komplekte esanti adata etseit daug geresne už gmyklinę. Jų puslapyje yra testas adatų išlaikytų kažkokiom marmale. Parodyta kaip tas marmalas suėdė originlią adatą ir kaip nesuėdė jų siūlomos adatos
  10. Čia va užsiskiau remkomplektą http://www.siriusconinc.com/pro-detail.php?pid=&product_id=3975 Pigiausia ką pavyko rasti.
  11. Numoviau benzino šlangą nuo karbo, ir imerkiau bambalį. Užkūriau mašiną ir per 20-30s pripompavo kokius 200-300g benzo. Išardžiau karbą, ta apatinė tarpinė nėra graži, ir vos vos leidžia benziną, bet ir seniau leido. Aišku ją reiktų pasikaies, bet turbūt kalta ne ji. Sėdžiu googlei ir niekaip nerandu tokio karbo, kaip pas mane.... Jis nėra toks kaip paveiksliuke, tik labai panašus.
  12. Žodžiu yra SS 1986m 1.0 su gulščiu karbu. Vedasi viskas gerai, ant laisvų dirba stabiliai, bet gazuojant, pradedant važiuot dusta ir gesinėja. Važiuoti išeina tik smarkiai pergazavus ir tik ant aukštų apsukų. Už kuro pompos (kur po kapotu) filtre benzino yra. Pastebėjau kad išjungus variklį ir po kurio laiko filtre benzino kiekis sumažėja. Gal tai rodo kad su kuro pompa kažkas netvarkoj? Viskas dirbo gerai iki pokatuškės kai pirmu bėgiu aukštom apsukom per kelis dumblynus pravažiavau. Gal čia kalta visai ne pompa, o ta memerana kur fotkėj pažymėjau (karbiuratoriuje esančio greitintuvo membrana.)
  13. Nu va! Dėkui. Radau tą patį tik visiems matomam PDF formate http://4x4.tanto.com.pl/download/zderzak.pdf
  14. Kiek žinau jis kažkam parduotas neperseniausiai buvo. Gal žinai ar savininkas pats projektavosi bamperį?
  15. Sveiki kolegos. Gal kas turit Samo bamperių brėžinių, išmatavimų ar ko naudingo arba žinot kokį www ta tema. Ačiū
  16. Nu tai matau jau laikas sėst prie stalo O kad nežlegėtų reik ištuštint viską iki dugno
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.