Pereiti prie turinio

vladas v

Nariai
  • Pranešimai

    29
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    panevėžys/
  • Pomėgiai
    Medžioklė

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

vladas v's Achievements

0

Reputacija

  1. Gal kam teko iš arčiau pačiupinėt,domina tiek benzininiai tiek dyzeliniai įdomu realios kuro sanaudos,gedimai ir t.t.
  2. Važiuoja naujasis rusas greitekeliu savo 600-uoju Mersu Žiūri stovi „zapas“ pakelėje, o prie jo vairuotojas tranzuoja Galvoja - niekur neskubu, reikia sustoti, padėti žmogui Sustojo, o zapo vairuotojas ir sako: - Būk žmogus patempk iki kolonėlės - benzinas baigėsi... Novarusas: - Gerai. Tik jei per greitai važiuosiu ar ...dar kas - tu man farom pamirksėk Kaip tarė taip ir padarė Važiuoja sau abu ramiai 90km/h tik pyst mersui per šoną pacukai su BMW‘u ant 250km/h Susinervavo novarusas pamačius pacukus ir nusviro „tapkė“ iki dugno... ...Kitą dieną šnekasi tarpusavy du mentai: - Nu bajerį vakar mačiau - nepatikėsi...Stoviu sau su fenu autostradoj ir matuoju; tik žiūriu, pyst pirmoj eilėj BMW‘as 250km/h pjauna; nu galvoju imsiu...o jam per šoną tik pyst naujas 600asis mersas ant 270km/h, o jam iš paskos pyst dar zapas ant ilgų, kad duoda, kad duoda, kad praleistų...
  3. Tai va pabandžiau isipilt.Vienu žodžiu š.... Gal reguliuojant ką ir prireguliuotum ,kadangi toj srity trūksta kompetencijos ,tai nusprendžiau toliau pilt benzą.
  4. Fj-40-tai 2F variklis ir yra paprastas karbiuratorius. Tai va ir galvoju ar važiuos ,ar reiks perstatinėti degima ,ar dabar per šalčius užkursiu.
  5. Rinkoje pasirodė naujas kuras Bioetanolis E85 kaip manot,jaigu ji pilt Toyotai F40 Variklis 2F
  6. gal žinote tel.arba nors imonės pavadinimą.Šiap jau radau keletą vietų kur daro bet,tie kuriuos radau negali padaryti netaisiklingos ovalo formos cilindro kiaurymės,va čia didžiausia problema.
  7. Gamyklinė firminė 530 Lt o nefirminiu kolkas nerandu. gal turi orginalu detales koda? arba parasyk tikslesnius auto duomenis toyota FJ 40 motoras 2F metai 1980
  8. Gamyklinė firminė 530 Lt o nefirminiu kolkas nerandu.
  9. Gal kas žinot kur gali pagaminti tarpinę po galva benzininiam varikliui 2F.
  10. vis dar nesumastau kaip geriau padaryti 40-tai blokokuojamą galą. kadangi labai rimtose varžybose dalyvauti nesiruošiu tik į medžioklę ir pakatuškes, manau man pilnai pakaktu LSD.Bandė meisrtas kažkokia idėti netiko. Radau internete gamina amerikoj http://www.marlincrawler.com/htm/diff/cruiser_diff.htm bet yra pora bet.Vienas ,tai su atsiuntimu ir muitais+PVM nepigiai gaunasi,apie2400lt ,kitas tai bijau, kad netiks ,nes ten rašo FJ40-tai;45;55;60;62 pas mane BJ40. Aplankė tokia mintis.jaigu jų gaminama detalė (setelitu blokas )ar kaip jis ten vadinasi tinka nuo FJ40-tos iki 62-os,tai galbut į mano BJ40-tą tiktu nuo 60;61;62(jos budavo su LSD arba pilnai blokuojamos).Gal tiktu visas reduktorius ar visas tiltas . Tai va gal kas,ką galit patarti arba gal turit 60-tos galinį nors ir pabirėjusi reduktorių pabandymui.
  11. Gal ir dėl svorio.Bet mano atveju tiek bj 40 tiek rocky sveria apie 1,5t.Tai gal LSD butu gerai.
  12. Turėjau rocky su LSD pradžioj arba visai nesuveikdavo arba nešdavo kaip rašai į šoną.Viskas pasikeitė kai pakeičiau tepalus.Supylėm riboto slidimo tokius kuriuos naudoja audi sinchro ir tt.Iki pakeitimo budavo jai į šlapią kalną pradedi lipti tai iškarto ir junk prieki.O po paketimo net purve nestodavo tiktai neijungus priekio sunkiau vairuoti buvo suki o vistiek tiesiai stumia. Jaigu jos nejauti tai gal kokia problema yra ,ten kažkokios ploštelės kaip automatinėse greičiu dėžėse yra ,gal jos sudilę tada irgi arba blogai arba visai neveikia.
  13. Jo pradėjom nuo to ,kad galiniam tiltui reikia blokiruotės o baigėm :roll: Taigi dar kartą norėčiau nuo ko pradėjom,kaip išsiaiškinau 40-ta.buvo gaminama be jokiu blokatoriu,reikia pasakyti, kad ir be jų labai neblogai lipa.Idomu kaip butų LSD idėjus.Kažkas rašėt, kad tinka 60-tos.Ar jos būna su LSD.Man labiau norisi LSD,nes manau,kad LSD slidžiame kelyje geriau,o gal aš neteisus .Gal kas galit čia man ką patarti. Dar norėčiau vairo stiprintuvą idėt ,nes uždėjus platesnius ratus stovint susukti jau sunku.
  14. Taip surišėjai.O toliau tai sako geriausia naudoti gruntus epoksidiniu pagrindu na tie kur su sukietintojais maišosi geriausia vokiški,geriau sukietintojo nedadėti negu perdaug idėti nes praranda elastingumą,o jai biški nedadėsi tai tik ilgiau dzius.Špakliuoti po gruntavimo tai tiek tu žiniu pas mane.
  15. Geriausia užeik i viena iš filialu ir tau ten paaiškins apie ta wurth pieneli čia puslapis kur rasi filialu adresus http://www.wurth.lt/ jaigu dėl atsiliepimu tai tiek wurth pienelis tiek brunox epoxy užkonservuoja rudis 5-7metams buna ir ilgiau bent man tai kaip paslaptį pasakė automobilius restauruojantys meistrai.Tik pabrėžiu viska daryti pagal naudojimo instrukcija.Tiek ir težinau.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.