Pereiti prie turinio

Trampampukas

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    info rinkimas

Trampampukas's Achievements

0

Reputacija

  1. Siandien skaiciavau tilto perdavima praktikoj. T.y. pakeles viena rata sukau ir skaiciavau kiek kartu apsisuka kardanas. Ir gavos toks idomus rezultatas 1.679 - du kart didesnis nei manuale 1.679 x 2 = 3.358 Tai kaip cia dabar yra ???
  2. Tai gerai, kad "Ziogas" yra, o tai jausciausi sitame forume kaip vidury ramiojo vandenyno ant laivo nuolauzos...
  3. DIFFERENTIAL Gear Ratio 3.363 Manuale visiems vienodas, skiriasi tik greiciu dezes.
  4. Tai va, ta puse kuri aria uz dyka ir turetu nustot isviso dirbt. Is principo vistiek per koky menesi labai nenuskurs.
  5. Ilgai cia skaiciau,net pavargau, tikrai buvo idomu. Net nesitikejau, kad dzipistai taip aktyviai diskutuos tokia tema. Taip yra tikimybe, kad uzpildis kazkokie kazachai ar kinai, bet mazai tiketina. Sakykim jie kaip imigrantai dirbs uz koki 1000lt, uz tuos pacius buta nuomosis, pavalgis ir dar tevynen babkiu atsives ...?! :D Manau, ateis toks laikas kai valdzia nors ir kokia ji bloga bebutu bus priversta priimti teisingus sprendimus. Kad ir tais paciais 2014m. Nors kaip lygtais pats rasei, geriausia revoliucija butu nieko neveikti. Pvz. bent puse Lietuvos menesi uzpecki paguletu.
  6. Anksciau ar veliau ivyks atomazga - liks koks 1,5 mln gyventoju lietuvelej, o kurianciu produkta t.y. sunesanciu i biudzeta pinigus koks 200 tukst.(netgi tokios reikalingu profesiju atstovai kaip gydytojai, gaistrininkai ir policinikai gaunantis atlyginima is biudzeto prie to neprisideda). Va tada ir ivyks, o kas tada ir pamatysim.
  7. Va, nuotraukas pridejau. Ten gal paminkstint sugalvota buvo ?!... matosi 2 foto kaip ir yra vietos dar vienam lapui. Gale pas mane irgi kazkas priburta...3 foto (Gal kazkada islupo lapa is priekio ir i gala sugrudo?!) Turbut vistieks teks ieskoti pora lapu per visa linges ilgi? Lauksiu patarimu!
  8. Sveiki, parasykit kiek pas jusu Rokius priekinese lingese lapu. Pas mane tik 2, ko tais mazokai atrodo. Ruosiuosi atkalineti , tai galvoju ar nereiktu dar po lapa deti?!....
  9. Jau senai rasiau, kad turiu abieju duru. Kazkurios puses tokia pati kaip galiniu duru!
  10. Jei tiltas geras,bet netiks tai kaip ir man reiketu...
  11. Tai kaip ten su tais chvastavykais, ar kaip jie ten vadinasi. Ar sunku bus pritaikyti prie naujo tilto, o gal isvis neimanoma? Vis dar laukiu atsakymo!
  12. Jauciu pas tave galinis tiltas nuo naujesnio Rokio, nes kiek girdejau su LSD eina ar tai nuo 90 ar 92m. Ir VBS agenturoj girdejau, kad kai vienas ratas prasisuka kitas netinginiauja, o gauna ar tai 30% galios. Isivaizduoju turetu veikti tepalines sankabos principu.
  13. O kurjie randasi, pirma kart girdziu apie toki daikta. Ar sunkiai issprendziamas sitas neatitikimas?
  14. Galetum cia etatiniu konsultantu dirbti cia, nes lb operatyviai informacija teiki...
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.