Pereiti prie turinio

ryckaltsilute

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    sidlar1

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Šilutė
  • Pomėgiai
    4x4

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

ryckaltsilute's Achievements

0

Reputacija

  1. Turiu KIA Sportage 2.0 D 2002m. jau metus. Kuro 12-13 l.-100km. po miesta. trukcioja, keiciau du siurblius, tas pats. Draugai patare kaisti ir deti paprasta Mazdos 626 turbokompresor siurbli, nes tikrai tinka ir sumazina kuro sanaudas.Siap dzipukas geras, lipa geriau nei Vitara, bet cia masina, o Vitara Keturratis su stogu.
  2. Kokios Range Rover 2.5 TD kuro sanaudos važinėjant mechanine ar automatine pavarų dėže? Girdėjau kad be 15 litrų neapseini?
  3. Patarkit kuo skiriasi ir kuri geriau pirkti, ar Opel Monterey ar Isuzu Troper? Žadu pirkt dyzeliniu 3.1 TD varikliu. Reikalinga jūsų nuomonė draugai.
  4. Taip pakėlus, Šakės stovi beveik tiesiai, laužyt granatų neturėtų. Man laiko. O pakelti dar galima ir nuo kėbulo. Tarp rėmo ir kėbulo yra gumos, įdėjus aukštesnes kėbulas pakyla, pusašiai lieka vietoje.
  5. Nedaug, bet pakelti eina ir nebrangiai. Po prtiekinėm spyruoklėm viršuje pakišau nusipirkęs iš parduotuvės už 10 lt. apvalias gumas. O į galą merso netinka nes per kietos tai jau išbandžiau. Geriausiai tinka Audi 80 bulkos galinės spyruoklės tik reikia nupjauti pusantro žiedo. Pakils Vitara ant akių :shock: . Aišku jei turi fleksą ir svarkę, tai nupjauni amortikus kur laiko prie tilto ausis, privirini virš tilto, o spyruoklių audinės išvis nebepjauni. Nu pakils pigiai ir pakankamai. Jei kas neaisku skambink tel. 860540110 Rycka. .
  6. Reikalingi Vitarai ratų diskai, gal pas ką užsigulėjo?
  7. :arrow: sveiki, gal kas turit nuotrauku kaip paciam iškelti Vitara ir kur gauti Vitarai vairo stiprintuva
  8. Nu ta Vitara jau nusipirkau iš Kauno. Visai nebloga, tik vairo stiprintuvo trūksta. O šiaip stovis labai geras. Nupirkau uz 5.200 lt..
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.