Pereiti prie turinio

swt

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas swt turinys

  1. Dėl kainos jos man labai patinka. Klausimas kaip jos draugauja su automatine greičių dėže, ten gi kardanas pastoviai nori suktis . Nebus taip kad ji bus pastoviai susikabinus? Gal kas išbandėt HF air locker? Kokios kainos ant LT žemės?
  2. Sveiki, pribrendo reikalas įsigyti galinio diferencialo blokiruotę. Ka patys naudojat, ka patartumėt (virinti nesiūlyti ). Mašiniukas naudojamas laisvalaikiui, iki pomidorų neskandinu, padalyvauju mėgėjiškuose offroad renginiuose. Auto tarnauja ir kaip pakaitinis auto. Sakysit nafik reik - bet buvo situaciju kai trūko vieno rato, kuris pastumtų. Niekaip neapsisprendžiu kas būtų geriau kažkas iš LSD giminės ar tie kur gali pats ijungt ir išjungt.
  3. Sveiki, gal kas susidūrėte su Vitaros 1,6 8 v. sūkių bloga indikacija. Rodo gerokai per mažus variklio sūkius. Kur galėtų būti bėda?
  4. Super praleista diena. Gryzom su sūnum išsitaške ir laimingi. Nu ir su nusprogusiu Zebro generatorium.... panašu kad guolis subyrėjo.
  5. Dėkui už renginį. Nerealiai patiko. Dalyvavau pirma kartą ispudžiai išliks ilgam. P.S. Dėkui Andriui su Toyota 4runner už sponsoravimą. Negailėjo savo žvėriuko mums kelia darydamas. Tikiuosi nieko nesulaužė .
  6. Sveiki, gal kas nors turit vitarai galinio karado spaceri arba bent jau brėžinuką. Bučiau dėkingas.
  7. Del sventos ramybes,reiktu vadovautis galiojanciomis statybos normomis, arba/ir gamintojo instrukcijomis. Bet zinant kad kamino indeklas keramika apsiuta keramzitu ( kuris labai geras izoliatorius ir turi aukstus ugniaatsparumo rodiklius) belieka apdet kieta akmens vata ir apdirbt priesgaisriniu gipsu ir uzmirst. Ir kuo daugiau bus nedegiu arba degimo nepalaikanciu medziagu tarp kamino ir mediniu arba kitu degiu konstrukciju tuo geriau. O siap pati medi galima padengti antipirenais. Pagrindine kaminu beda yra nesandarumas, Kai karsti degimo produktai patenka ne ten kur reikia. O jei paimti blogiausia scenariju kai kaminas nesandarus, nevalytas ir kurenimo metu perkaitintas uzsidega - tada turim nuosavam name aukstakrosne virs 1000 -1500 laipsniu, ir daugiau. Tai patys isivaizduokit kas gaunasi - nerudyjancio karsciui atsparaus plieno indeklas sviecia baltai. P.S. medienos pirolize prasideda berod nuo 300-350 laipsniu, jei gerai pamenu.
  8. Nu jo, klausimas buvo are nieko nenutiks jei vata prisilies prie kamino. Atsakymas-nieko. O vat atstumai tarp mediniu konstrukciju ir kamino cia jau kitas klausimas ir kita diskusija. Esu mates toki varianta kad zmones net gegnes tiesiogiai prikala prie kamino, nezinau ka jie galvoja taip darydami....
  9. Nieko nenutiks jei prisilies, tik geriau dėt kietesnę vata (gal netgi su folija is vienos puses). Svarbu kad ji nesukristu ir išlaikytų forma, gausis dar vienas priešgaisrinis barjeras. Kaminas jei gerai supratau su keraminiu indeklu, jei tvarkingai padarytas, laikys ilgam. Ir jei uzsidegtu vidus kamino, didelės bėdos neturėtų būti.
  10. Sveiki, ieškau gervės savo zebriukui (Vitara 93 m.), biudžetinio varianto. Gal pas ka nors mėtosi nenaudojamas variantas, priglausčiau. Sportuoti nesiruošiu (lysti balon iki pomidorų ... ), bet norisi apsidrausti jei iš durnumo kur norspats įlysčiau, arba kam i pagalba prilekt. Taikausi į geros buklės dėvėtus variantus. Dėl kiniečių neturiu zalio supratimo ko jos vertos. Pats auto liftintas (tiksliai nepasakysiu kiek bet ant 3'' traukia), priekyje diffo blokiruotė (kazkas is lsd giminės), kazkada buvo sumontuota gervė. Variklis 1,6 mono ir 3 bėgių automatas. Ratai 235/75 r15 m/t. Šiaip lipa neblogai, taip kad gali pakankamai toli ilysti, dėl to ir norisi kazkaip apsidrausti.
  11. Mano zebriukas. Mano ir vaikų džiaugsmas.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.