Pereiti prie turinio

Saulius TLC

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Saulius TLC turinys

  1. Sveiki, Gal kas zino kaip TLC70 galinius bugninius stabdzius pakeisti i diskinius. Ar nuo kazko tinka, ar burti reikia, ar niekaip? Laukiu patarimu. Aciu.
  2. Kaip pirsu i aki. Turbut as irgi. Nebeturiu nei laiko, nei noro pastoviai aiskintis su update'ais. As jau ir kompu praktiskai nebesinaudoju, kai isijungiu updeitinasi puse valandos, kai isjungiu, vel tas pats. Trenkciau i siena, bet foto ir video gaila, dar dings. Tai ir guli kampe. Ir kam taisyti, kas nesugede...
  3. Sveiki, Kaip atstatyti sena forumo dizaina? Sito negaliu pernesti, visiska nesamone (nepriimkit asmeniskai). Informatyvumo nulis, kazkoks informacijos kratinys nevykes. Senam viskas aiskiai, graziai isdestyta buvo.
  4. Sveiki, gal kas minciu turit ar schema, kaip pajungti teisingai. 2LT jau pardaviau, tai negaliu pasiziureti, kaip ten tiksliai buvo, ten per dvi reles pakaitinimas 12V, po to 6V paduoda i zvakes, ir protelis kazkoks su kruva laidu po bardacioku. O 1KZ protelio neturiu, tai nesuvedu galu. Gal kas ka zinote patarti. Aciu.
  5. Geras renginys, geras oras, garas dienos praleidimas... Aciu organizatoriams..
  6. Sveiki. Ar nereikes kazkur vaziuoti mokamais keliais? Jeigu taip, prasau praneskite, kad susimoketi uz kelius N1 kategorijai. Aciu.
  7. Suniui dokumentus susitvarkyk ir kazkoki skiepa stebuklinga reikia padaryti ir po menesio patikrint ar imuniteta igavo, gauti popierka ir tik tada ileis atgal i EU (is EU isleis. Mes taip nenuvaziavom i Albanija, tik pries savaite iki keliones suzinojom, tai teko apsiriboti Kroatija. Pasidomek veterinarijoj. Sekmes.
  8. Nu jooo... Zetex pati ta firma, kad dar skirtinga suda gamintu abiem pusem. Nusisuk visus ratus ir sustatyk viena prie kito, kad outside butu visu vienoje puseje ir paziurek ar skiriasi... Issilavinimas didziuose miestuose ir kitur tikrai turi skirtumu.... O paskui dar sako, man nesiseka. Tai kur ten seksis, jeigu varztu truksta (ne ratuose). Oi gerai palinksminot pries miega... Sekmes. P.S. girdejau buna ir diskai skirtingu pusiu. Eikit apziurekit, gal pas jus sumontuoti atvirksciai...
  9. Normaliai, man smeliuoti ir dazyti 150€ gavosi. Tada movilio su nigrolu dar 6kg i vidu supurskiau. Tai cinkuoti pigiau. As galvojau, kad uz cinkavima gerokai brangiau kainuos. Sekmes darbuose..
  10. Gal ir taip, reiskia kokybe priklauso tik nuo teisingo ir atsakingo proceso darbo metu. Jei ne paslaptis kiek kainavo darbai (nusmeliuoti, nucinkuoti).
  11. O vidus remo nusicinkavo, ar tik isore? Manau vidu neimanoma gerai nusmeliuoti, o to pasekoje gerai nucinkuoti. O kadangi remas prarudija is vidaus, tai isorinis cinkavimas mazai padeda. Cia mano pamastymai. Pasidalinkit patirtim, ar taip ar ne. Aciu.
  12. Babajai suka. Ieskok is vokieciu arba vokiskos firmos, ten kazkir prie dylerio paspaudus info su vadovo ar savininko pavarde ismeta. Full service history turi buti, tada visi aptarnavimai servise yra fiksuojami su stampais ir t.t. (tavo auto aisku per sena, kad vokietis i firmini servisa 16 metu vazinetu), taigi be sito sunku bus nustatyti tilra rida. Accident free, reiskia, kad neturejus autoivikiu, nebus dauzyta, spakliuota, lempos su lituokliu sutaisytos ir t.t. Tada dar ziurek i pardavejo ivertinima zvaigzdutemis (turi buti virs 4, jei 3 tai zulikas garantuotai). Del parsivarymo, tai arba pats vaziuoji (su busiku per Kauna pagal adresa iki duru nuveza, buvo 100€ kaina prie 2metus), bet su visais popierizmais ir kuru apie 500€ tau kainuos. Arba per skelbiu.lt jieskai firmeliu, kurios su tralu parves, kaina panasi, tik pinigus duoti vairuoyojui turesi arba pavedima vokieciui daryti (turkui nesiulau). Taigi surask auto is vokisko dylerio, kuris turi daug auto (reiskia didele firma), ant dylerio paspaudus visas jo auto turimas parodo.
  13. Galva jau plysta,nera ka rinktis...apie mechanus patyliu išvis... Yra ka rinktis, tik lietviai moketi realios kainos nenori. Mobile.de Acident free Full servise history Galiojantis TUV Ir turesi normalia auto, tik kainuos ji nuo 30% daugiau nei LT, su tokia pat (tipo) rida, plius atsivezimas. Po triju metu eksploatacijos, manau net i pliusa iseisi, kadangi LT pirkta puse lemo pramynus bus, ir i ja pastoviai kisi pinigus ir keiksies, kad volvo bloga masina... Sekmes.
  14. Zinai jeigu nori normalios auto, tai LT net neieskok. Vieni lavonai cia. 90% dauzyti ir 90% rida atsukta. Nori normalios pirk is mobile.de , susirask accident-free (nedauzytas) ir full service history (pilna serviso istorija) ir is Hanso, o ne Habibo. Jeigu dar TUV'as galiojantis bus, tai ir pats parvaziuoti galesi. Sumokesi daugiau negu LT, bet uz 10k. perkant, skirtumas nedidelis. Tada ir pamatysi, koks skirtumas tarp DE 200k.km ir LT. Siaip tiesiog kainas pagal metus pasilygink ir suprasi (tiksliau nesuprasi) is kur auksarankiai lievuviai tuos grabus traukia, kadangi Vokietijoje uz tokias kainas ju nera. O dar parvezti ir uzdirbti reikia... Perka lietuviai is biednumo tuos prikeltus lavonus 500k.km prabegusius (tipo 180k.km ant spydiko) ir po to keikiasi, po servisus trinasi ir verkia, kad jau antra tiek kiek kainavo ikiso. O viskas tik del to, kad kaip sako ka biednas, ka durnas moka du kartus. Stebuklu gi nebuna, jei pas Hansa normali masina nuo 10k.€ prasideda, o LT nuo 6k.€, tai kaip cia taip... Truputi issiliejau ant LT perekupu, bet tai tikrai tiesa. Taigi pasiieskok mobile.de ir manau neprasausi. Sekmes.
  15. As tai pradzioj einheli uz 700 litu su akcija nusipirkau. Tai su senuku viela aplomai nevirino. Idejus esabo kaip ne kaip su mat peremat virino kazka bet suvirinus visada reikejo su bulgarke siules paderinti, kad akiu nedraskytu. Kai smarkiai uzkniso keiktis issispaudziau ir esab 200 nusipirkau, kaina su mazu mixo balionu 1000€ suderejau, bet virina nuostabiai po einhelio. Tikiu, kad ir daug pigesniu kitaicu surasti galima su gerais parametrais, bet reikia rekomendaciju is tu kurie isbande. O is kitos puses, niekados nesu gailejesis kai gera nors ir brangu daikta nusipirkau, praeina menesis gauni kita alga, balansas issilygina, o daikta jau turi, o kai pataupai ir koki suda pigiau nusiperki, kai balansas susiguli visada galvoji, kad durnas buvau dabar ir babkiu uztektu, o daiktas kaip ir prastokas...
  16. Sveiki, pakeiciau TLC 70 varikli is 2.4 2-LT i 3.0 1KZ. Turiu 2 klausimus del pravodkes: 1.kaip pajungti generatoriu? Senam 3 laidu fiške trikampiu isdestyta, o naujam 3 laidu linija isdestyta ir visu laidu spalvos skiriasi. Senam yra itampos reguliavimo rele, o nuo 1KZ 4runner'io po kapotu reles neradau. 2.kaip pajungti TURBO PRESURE SENSOR, stovi 1KZ variklyje virs diesel pompos, salia vakumo filtriuko. I ji pasijungia 3 laidu fiške ir vakumo zarnele. O senam variklyje tokio nebuvo, vietoj jo prie sparno vidines puses 2 backutes (kaip apvalios reles ar davikliai), prie ju po 1 laida ateina ir per trišaki vakumas. Tai va gal kasnors persimetinejot sau variklius ir jau zinote ka kur pasijungti. Buciau dekingas uz info. Aciu is anksto.
  17. Megstu tokius daiktus, susimoki, nusiperki ir is karto remontuoti pradedi, tobulinti. Laukiu nesulaukiu kada ES priims isstatymus del nepagrysto vartojimo ir meslo ivezimo ir pardavimo. Zeme gi ne gumine, o iskasenos labai greitai baigsis....
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.