Pereiti prie turinio

kanstantin

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    kelme

kanstantin's Achievements

0

Reputacija

  1. sveiki gal kas yra tikrai isbandes su kokia diagnostika galima prisijungti prie fronteros b abs airbag 1999m 2.2 d. prie variklio su opcom 159 prisijungiu. aciu uz patarimus.
  2. DARAS o pas pati brontera b mano 1999m , katik nuejau paziureti galas nesisukineja. tai gal yra galimybes ta bloka pakeisti,
  3. pasikeiciau ir as tik per 2 dienas. gal kas galit patarti del valytuvu reles. ka ir kur reikia ideti kad priekiniu langu valytuvu laiko tarpas pasikeistu, gal yra kokiu komplektu pirkti, labai uzknisa kai nera padeties reguliavimo/ aciu .
  4. sveiki . prikelsiu tema. mano 1999 b su kondyske. o jai reikia panele nuimti ar uztenka kazka apipjaustyti. ar butu galima placiau apie tas plasmases . gal kas turit ir foto.
  5. pakeiciau slegio davikli nauju ir viskas nusvito. nebeskauda sirdies kad be reikalo nupirkau ir nauja mafa. labai aciu dovydui ; klevui , yra zmoniu ant Lietuvos psirodo.
  6. Beje , minėjai kad išsivalei koliką o ar išsivalei oro kanalus galvoj ? o kur ju ieskoti. tai cia ne tie kur su sklendem nusiimai.
  7. opcom selenoidu klaidu nerodo. maf idejau nauja. rytoj pareis slegio daviklis bandysiu. turbina svari nekliba, vistiek manau stebuklu nebuna.
  8. aciu dovydas uz ats. tai busiu uzsakes nauja slegio davikli be reikalo. o ar ne geriau pirkti turbinos naujus vidurius, ir dar apie diagnostika opcom. jei ji sukurta tik opeliui tai per kokia skyle prisijungti prie abs oro pagalviu, 1999m fronterai b nera net nustatymu programoj. gal kas kitaip jungiasi .
  9. sveiki isdrysau tema atgaivinti. ta pati beda nei 1 2 3 4 o tik 5 pavara vaziuojant 90 ir paspaudus dugna buna uzsidega lempute cheko ir uzgesta. bet jei neuzgesta tada jungia avarini rezima ir turi sustoti ir uzgesinti ir vel viskas gerai . del vien to nusipirkau opcoma kur rodo p1100 ir jei ilgiau pavazioji dasideda ir p0105 klaidos . slegini kolekroriaus davikli keiciau senu o maf nupirkau nauja, kur dar gali buti bedos. o gal kas apie kelme ar siaulius apsiimtu rimtai sutvarkyti. kolektoriu esu isploves. kita karta jei prie 100 nesuveikia tai gali ir 130 50km vaziuoti. gal kas turit kokiu patarimu . aciu is karto. laukiu ats.
  10. aciu ventes kad padedat, o ta kampa tai kaip deti isilgai - ar statmenai i , lempute nori mirkteleti bet vel pastoviai dega. aciu uz ats. pazadu alaus uz pagalba mano auto frontera b 1999m 2.2 d . gal tokiom netinka tik senesnems. aciu ventes kad nors pasakei kad turi tikti. specialistas pasake kad deti - tai ir neveike . dabar pabandziau i lempute . uzgeso. esme tame ,kad toki viena jau patvarkiau, seno datciko galas buvo istriges ziede ir sulauze nauja, tai dabar pirkau antra.
  11. norejau pigiau gavosi kaip visada. pardej dave toki JPN 75E3004-JPN gal.ABS daviklis DP. ar jis gali tikti man ir reikejo d p tik priekio lempute nori trumpam uzgesti . bet neveikia. nupioviau laikikli laidus sujungiau pagal spalvas neveikia . gal kas aplink siaulius galetu pritaikyti. ar reikes pas ventes vykti. ir nesuprantu nuorodoj pagal skaicius tai iseitu kur dave ventes iseitu kad reiketu kaires puses
  12. https://www.amazon.co.uk/EXKOW-8104565660-Vauxhall-Frontera-1998-2004/dp/B06W5DQ9WM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1488295981&sr=8-1&keywords=ISUZU+HONDA+PASSPORT+Opel+Vauxhall+Frontera+1998-2004+8104565660 aciu visiems uz rupesti, gal kam pravers nuoroda bandysiu siustis . pigiau neradau.
  13. o tai gal galit pasakyti is kur ji nusipirkti man tai tie kodai tamsus miskas.
  14. sveiki ieskau abs priekinio daviklio keleivio puses. 2000m 2.2 b. o gal tinka ir nuo kito modelio auto. tel 861851975
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.