Pereiti prie turinio

Skytexs

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    skytexs3554

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    utena
  • Pomėgiai
    Lengvi pasivažinėjimai :)

Paskutiniai lankytojai

383 profilio peržiūros

Skytexs's Achievements

0

Reputacija

  1. konkreciai kalbu apie si modeli, kaip manot vertas demesio? https://autoplius.lt/skelbimai/jeep-compass-2-2-l-visureigis-2013-dyzelinas-7065637.html
  2. Kiek ziurinejau buna 2.4 bendzinas su automatine deze, o ji labai atema variklio jega... Na bent tokie atsiliepimai . As ziurineju 2011-2013m modelius.
  3. O gal yra kas susidure su tuo 2.2 crd matoru? Kiek suprantu jis mersinis, bet ar nera problematiškas?
  4. Sveiki, norėjau pasiteiraut gal kas turėjot ar ka žinot apie JEEP COMPASS? Kaip jie, ar tinkamas SUV Lietuvos eksplotacijai? Kaip vvažiuoklė, elektronika? Kalbu apie naujesnius nuo 2009m ir 2014m . Idomu ir matorų atsiliepimai 2,0l 2,2l ir 2,4 l?
  5. o klausimas , gal yra kas kele xj iki 33 ratu ka daret kad prailgint tilto slaunis?
  6. Sveiki, norėjau pasiklaust kokie esminiai skirtumai ir panašumai tarp šiu razdatkiu?
  7. lyg ir pas mane 3 lift sudetas, idomu ar dar po spyruoklemis pakisus i prieki gumas pareitu uzdeti 33 ratus. Reiktu is kazko gaut pasimatuot:D
  8. Neišmanelio klausimas, Jei dabar telpa 31 ratai ir dar yra vietos, ispjaucius arkas ar netilptu 33? prieki dar butu galima ciut pakelt su gumomis, o galan tai tikrai tilptu. Kitas klausimas ka gero duoda pakabos kelimas? Kaip as suprantu tik uzdejima didesniems ratams?
  9. Sveiki visi, Gal atsiras zmoniu, kurie bande kelti jeep cherokee aukstyn iki 4,5lift. Kiek tai gali kainuoti, kur ieskoti(pigiausiai) o , galbut zino kas tuo ir uzsiima Lietuvoje? Taip pat plius ir minus i iš tokio kelimo? ( ar padidėja pravažūmas) ar tik telpa didesni ratai ir viskas?
  10. Sveiki, pas mane tokia pati problema, gal žinot kaip issiprendė?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.