Pereiti prie turinio

amercia

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    Nera

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    silute

Paskutiniai lankytojai

526 profilio peržiūros

amercia's Achievements

0

Reputacija

  1. Jus teisus, radau, bet kam jie neikertu...
  2. Nu man bet sakau kazkaio atrodo tie varztukai turi reiksmes del to spaudimo.
  3. Labas visi, isuzu trooper opel monterey 3.1td 1995metu modelis , pradejau ieskot galu nes dingo spaudimas siltam ant tusciu kartais tepalo lempute uzsidegdavo, nu zodziu nuimam karteri o ten du varztukai, paziurim indeklus, už velti, slifuoju alkunini, keiciu visus indeklus ir svaistiklinius ir pagrindinius, surinkus, uzkuriam šaltam spaudimas apie 3.5bar, pavazinejus pakaitinus siltam ant laisvu apie 0.8bar manau kad tai mazai su naujais indeklais, o dar ir tu varztuku nerandam kur jie galetu buti, manau viso to reikalo kaip indeklu uzvelimas, priezastis tie varztukai. Gal kas esat mate ar bent minciu is kur jie, nes mes ju neradom kur sukasi.
  4. Sveiki gal kas susidure su detaliu deficitu, kaip rankinio trosai, lempos, ir daugelis kitu daliu, gal kazkokiu alterneryvu ar pritaikyti imanoma.
  5. Sveiki gal kas susidure su detaliu deficitu, kaip rankinio trosai, lempos, ir daugelis kitu daliu, gal kazkokiu alterneryvu ar pritaikyti imanoma.
  6. bet vaziuojant irgi kaistu, o vaziuojant temp krenta.
  7. na jis jau kaisdavo kai nupirkau, vaziuojant nekaista tik vietoj pasimurdai aukstesniom apsukom ir kaista. nieko nepasikeite nei pries priemones nei po priemoniu. ir atrodo spaudimas sistemoje per didelis, seip manaukad bus uzsikise tikrai kazkas
  8. ploviau sistema su tais tirpalais du kartus, isbego baaisus vanduo.... gal imti radiatoriu bandyti prapusti ar uzmerkti.
  9. sveiki, ar kas esate sprende xj 4.0 ausinimo sistemos problema, turiu idejas papildoma ventiliatoriu nauja pompa, naujas peciukas,naujas termostatas, meginau ir isemes trmostata. ir vistiek pagazavus vietoj pradeda kaisti. galvoju apie radiatoriaus keitima i didesni, kas nors kokiu ideju koki galeciau ikisti? nes jis toks siauras ir ilgas...
  10. 4 kartus tvarkiau ir esu jau nebelaimingas
  11. gal kas turit pasiulymu koks generatorius tinka, nes orginalas labai sunkiai krauna ir sunkiai ardosi.
  12. monroe po 22e galinius pirkau. bet jie standartas
  13. del drebejimo mamau variklio kazkuri pagalve turetu buti kalta, o del ausinimo sistemos gali buti klatas termostatas.
  14. amercia

    Vari-Lok

    o kazin kaip ju dezes automatai? kiek girdejau sunkiai uzmusti eina. tiesa?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.