Pereiti prie turinio

wrum

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas wrum turinys

  1. Sveiki, vakar pastebėjau, kad pradėjo kapsėti vairo stiprintuvo skystis pro vairo kolonėlę. Kaip suprantu salnikas bus pavargęs nuo amžiaus. Gal kas susidūrėt kur Kaune būtų galima sutvarkyt tokį reikalą? Ir kiek +/- restauravimas kainuoja? Wrangleris 97m., 4.0
  2. Savaitgalį neturėjau laiko pažaist su esama sistema. O jei kaip ir sakai, tai neduos efekto, iškosiu būdų kaip padaryt juos efektyviais.
  3. aš nieko ir nesakau dėl naujumo. tiesiog jų efektyvumas nulinis šiuo metu, todėl reiks pradžiai bandyt pasireguliuot, kol susirasiu diskinių stabdžių komplektą.
  4. ar gerai suprantu, kad apsauginės skardos eina vienoje detalėje su suporto laikikliu? Bandysiu žiūrėti naudotą variantą.
  5. na pradžiai reiks pasižiūrėti, kas dedasi viduj nusiėmus būgnus. bet mintis apie keitimą su kiekviena minute vis stipresnė darosi Tai kaip suprantu man reikia fotkėje esančių dalių, kad galėčiau atlikti upgrado procedūrą https://shop.asp-eberle.com/en/shop/drum-to-disc-brake-conversion-kit-dana-35-id-0360.10?c=40460 P.S. gal kas turit ardomą ZJ, nuo kurio galėčiau priderinti viską? Ačiū už informaciją!
  6. supratau. nuo kokio modelio lengviausiai persidaro? kurios dalys keičiasi? neteko su tuo reikalu susidurti, tai norisi kuo tikslesnes informacijos.
  7. Sveiki, turiu tokią problemėlę wranglerisi TJ 97m, 4,0 automatas (abs nėra) - nepatinka kaip vyksta stabdymas. Šiandien ant šviežio sniego prasitestavau. Jei važiuoji įsijungus 4H - viskas ok, stoja kaip priklauso. Visi ratai čiuožia, ir stabdymo efektyvumas geras. Jei važiuoji su 2H, va tada jau yra kiti reikalai... užspaudi stabdį iki galo ir jauti kaip priekiniai ratai čiuožia, o galas stumia mašiną į priekį - stabdymo efektyvumas nulinis. jei automato svirtį riedančiai mašinai permetu į N, , vėl stabdo normaliai, ir čiuožia visi 4 ratai. Prieš tai buvęs savininkas sako, jog galiniai stabdžiai tvarkyti praitą vasarą. keisti cilindrukai, kaladės, šlifuoti būgnai. Mano klausimas būtų toks, ar čia tokia situacija normali, kad nėra efektyvumo? jei normalu, tai kitas klausimas - kaip padidinti galinių ratų stabdymo efektyvumą?
  8. supratau o kas dėl tiltų, dana60 už kiek europietiškų galėčiau tikėtis nupirkt?
  9. Supratau dabar būtų šaunu jei kas pakomentuotų kitą klausimo dalį: 1989m gymio 6,2 dyzeliokas ir 3 begiu automatas. Kaip patikimumas? kokios bėdos ir pan? Į ką perkant labiausiai reikia atkreipti dėmesį? Ir kaip su detalėmis? ar ant mūsų žemelės yra šrotų / parduotuvių, kur galima įsigyti tokiam senoliui detalių?
  10. Supratau, ačiū už informaciją. Dar klausimas 6,2 dyzeliokas ir 3 begiu automatas. Kaip patikimumas? kokios bėdos ir pan? Į ką perkant labiausiai reikia atkreipti dėmesį? Kadangi niekada nesu turėjęs pikapo, jam TA kas metai ar kas du?
  11. dėl ratų, tai mažiausia bėda. o kas liečia lifta / tiltų stovėjimo poziciją. Ar orginaliam variante nera taip, kad tiltas turi būti virš lingės? Jei galit plačiau pakomentuokit, ačiū!
  12. Sveiki, reikia Jūsų patarimo. Turiu nužiūrėjas chevy, kuris labai mane vilioja, tik vienas dalykas kas stabdo, ar esant tokiam liftui, galima pravaryt TA, ar reikia pamirst ir nebesukt galvos apie ta modeli? Lauksiu Jūsų komentarų. Ačiū!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.