Pereiti prie turinio

Dariūnė

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Alytus
  • Pomėgiai
    Žvejyba!

Dariūnė's Achievements

0

Reputacija

  1. Problemos dėl traukos išsprestos minčių davė neaiškus barškėjimas katalizatoriaus bakely. Pradėjau domėtis apie katalizatorius,užsikišusio kataliko simptomai toki patys kaip pas mane. Išpjoviau katalizatoriu ir pasimatė problema. Išlūsio korio gabalas buvo užstrigęs vamzdį. Įvirinom rezonansį bakely ir užkūriau. Lengvai gaztelėjus apsukos kyla lengvai,trauka atsigavo nepalyginamai,o ir garsas pasidarė malonus ausiai.
  2. Buvo berots ir šitą klaidą išmetę. Tik nelabai angliškai šarinu. Pasigooglinau tai gali ir ta lemda knist prota. Reiks ryt lyst po mašina ir žiūrėt ar laidų nenulupau.
  3. Sveiki. Jeep zj 4.0l. Po pakatuškės atsirado problemos su trauka. Išvažiavus iš miško į pagrindinį kelią pasijautė,kad užmynus gazą visai važiuot nenori (net pagal šnorkelio garsą girdisi ,kad kažkas ne taip). Gazą užmini,apsukos 3k greitis 40km/h. Net uždelsia atrodo ir bėgį perjungt. Galvojau gal su dėže kažkas,bet švelniai spaudžiant gazą po biškį bėgėjasi,pavaras jungia ir visos yra. Nuo sekmadienio vakaro iki dabar vis dar tas pats. Iki 2k apsukų atrodo dar nieko važiuoja,o paskui ate. Ant laisvų užmybus gaza iki 3.5k dakyla ir viskas,gazas spaudžiasi dar bet apsukos jau nekyla,atrodo net dusta. Žvakes tikrinau kaip naujos ,laidai ir skriejikas keisti prieš metus kažkur. Gal turit minčių kas galėtų būt? Ar patart nuo ko kabintis. Technikoj žalias biškį tai sunku . Buvom kompą pajungę,prisegsiu foto kurias klaidas išmetė. Kaip supratau klaida del lemdos,bet ar jį turi įtakos mano jeepo simptomams? Ar su oro srautu kažkas gali būt blogai?
  4. Patiko man tavo darbas su arkom,gerai gavosi. Žiūrėsiu dar kaip čia man padaryt,nes abejoju ar gausis taip kaip tau.
  5. Dėkui už patarimus. Uždėjau padangas šiandien. Kaip ir sakėt ant asfalto viskas normaliai,o miške per duobes ir provėžas jau pjaunasi,tik galvojau,kad bus blogiau. Savaitgalį teks biškį papjaustyt ir gal bus gerai. Be rastafkių butų buvę žymiai liūdniau,tada jau ir už traukiu kibtu. Aišku viskas ant ribos dabar.
  6. O kiek pas tave buvo jis pakeltas? Na ,kad reiks pripjaut tiek priekį riek galą tai jau ir anksčiau turėjau minčių tai greičiausiai taip ir reiks daryt. Ratlankiai pas mane orginalūs zj-o.
  7. Tai vat dėl to ir mastau kiek čia tų niuansų gali iškilt. Įdomi nuomonė kas dėją tokias padangas kiek to perdarymo reikėjo. Dabar uždėtos 265/75 r16 (32") tai problemų nėra nei ant asfalto nei bekelėj. Tik teko buferi priekinį pripjaut ,kad susukus vairą nekabintų,pripjoviau ir viskas gerai. +rastafkės uždėtos 30mm. Priekį manau turėtų gal ir viskas gerai būt,tik įdomu kaip gale ties slenksčio kampu bus.Nors ateitį ir slenksčius teks pjaut ir kampuotį virint.
  8. Sveiki. Zj-as pakeltas priekis 5cm galas apie 7cm kažkur. Kaip manot tilps padangos 285/75 r16? Priekį buferis pripjautas,nesikabins. Įdomu kaip gale,ar nekibs i slenksčio kampą varant per rimtesnes duobes?
  9. Stumoklį greičiausiai skylė bus pramušta dėl to ir varo tepalą (bent jau taip pasakojo vienas mechanikas). Faktas,nusikels galva bus matyt kas ten per reikalai.
  10. Jo,žinau ,kad pas jumis yra variklis ardymui. Kai žinosim kas ten viduj darosi,kreipsimės ,nes tikimės šitą patį atgaivint.
  11. Sveiki. Buvo taip ,kad zj-tas 5.2 v8 paragavo vandens. Savaitgalį pagaliau prasidės operacija. Bandysim apsiardyt, kelt galvą ir žiūrėt ką rasim viduj. Po vandens gavimo davažiavo gal kokius 5km iki kiemo. Tepalą rija,dūmina žiauriai,bet variklis užkūrus dirba kaip ir normaliai,pašalinių garsų nėra. Kompresija tikrinom, 7-iuose cilindruose beveik vienoda ir normali o vienam 0 rodė( šito cilindro žvakė tepaluose išmirkus,kitos švarios ). Kadandi žalias šituose dalykuose tai nepykit už durnus klausimus. Gal kažkam panašiai buvo ir gali papasakot ką galima tikėtis rast nukėlus galvą?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.