Pereiti prie turinio

Lašinys

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Pakruojis

Lašinys's Achievements

0

Reputacija

  1. Tai aš dabar irgi jau galvoju, kad gal visgi reduktoriuje bėda. Juk jei jis neblokuojamas, tai kad hubai ir kietai surakinti, vistiek diferencialas turi leisti skirtingu greičiu suktis ratams. Ar ne?
  2. Drebėt nedreba, prieš porą metų buvo kardano kryžmė pabirus, tai žinau kas darosi kai kardane bėda būna. Jaučiu rytoj jei bus laiko pamėginsiu į arimą įlėkt ir nufilmuot kaip buksuojant suveikia ar nesuveikia priekinis tiltas. Kaip supratau mėginti reikia tiek į priekį tiek atgal?
  3. Tai kad džipas jau kokie 6 metai kaip eksploatuojamas ir anksčiau taip nebūdavo. Per žiemas dažniausia priekinis tiltas nuolat įjungtas laikomas (skaičiuojant kilometrais daugiausia nuvažiuojama žvyrkeliu/asfaltu, bekelės nedaug). Čia gal kas buvo sugedę, kad anksčiau nesiblokuodavo ir savaime pasitaisė per kelis metus? Padangos visos naujos vienodos.
  4. Ne visai į temą, bet apie prekinį Terrano2(1995) tiltą: 2H važiuoja viskas puikiai, įjungus 4H atrodo, kad priekinis tiltas kietai sublokuotas, neina posūkio daryti. Atsibodo jau gūglinti, o taip ir neradau, kaip ten konkrečiai tie blokavimai veikia ir kame gali būti bėda. Gal kokių patarimų? Ar bent jau dokumentacijos su paveiksliukais, kad pačiam pasistudijuot ir perprasti veikimą būti galima
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.