Pereiti prie turinio

kastijus

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

kastijus's Achievements

0

Reputacija

  1. Buvo panasus atvejas.Auto ACURA MDX.Numire temperaturinis daviklis,kuris ijungia dujas isilus varikliui.Nustatoma vaziuojant prijungus kompa (kartu su meistru). Man daviklis grybavo, kartais net minusine temperatura rodydavo.
  2. ZJ taip ir yra, manau XJ tas pats.
  3. Aciu, bet gal kas praktiskai ja yra ciupinejes?
  4. Gal kas yra bendraves su ta masinele, na kokiu 2005 metu gimimo. Kuris variklis geresnis 2.0 ar 2.4? Kaip ten veikia 4x4? Automatas ar mechanika? Aciu
  5. Aciu uz pagalba. Radau beda. ,,Parejusi,, schemute esanti prie varikliuko.Reiks ieskot naujos.
  6. Aciu, gazasd, gal nevisai ten taip ir blogai, nes ir lango apiplovimas (nuspaudus valytuvo jungikli) veikia, ir spyneles centrinis. Jei jau nepaskambinsiu, zinok gerai pasisildeme.... Tikiuosi dar pagalbos
  7. Dar vienas pastebejimas: atjungus fiskute nuo valytuvo ijungejo, niekas nesikeicia, t.y. valytuvas vistiek veikia.
  8. Visai ne prie ko pradejo veikti galinis valytuvas. Masina ( ZJ ) buvo uzrakinta. I jokius raktelio pasukimus ar valytuvo jungtuko junginejimus nereaguoja. Issijungia tik isemus saugikli Nr.1. Gal ka patartumet?
  9. Aciu uz pastabas. Ko gero i ta masinele daugiau jau nebeziuresiu. Apsistosiu prie WJ Grando.
  10. Gal kas galit papasakoti apie sia masinele. Vazineciau mieste, na dar i zvejyba. Ar ji verta demesio.
  11. As muzikos is CD klausymo problema issprendziau taip: rasau muzika i USB atmintine, ja kisu i FM transmiteri(FM moduliator), kuris maitinamas is prikurkes. Per originalia mage klausau to, kas irasyta USB. Pas mane Grandas 94m., bet ner skirtumo kokia masina, nors ir golfas:)
  12. Kas Grandu vazineja, benzino neskaiciuoja:)) Taip visada atsakau tiems, kurie klausia kiek tavo dziapas valgo. Pabandyk, padeda visokius diletantus nubaidyti. Dabar rimciau. 94m.,4l, kompas benzino rodo mieste 15-16l.,trasoje vaziuojant 120km-12,5l. Dujos paprastos mieste 20-21l., trasoje 120km-16l.Ir, aisku, priklauso kaip vaziuoji. Del tiesioginiu, ar apsimoka i toki sena modeliuka deti? Kai ant senatves isigysiu naujesni(tikiuosi pensija man tai leis), tada desiu tiesiogines ,ir lakstysiu po gimta saly ar dar kur toliau.
  13. Pas mus tokiu "nors tvenkini tvenk", kam is tiek toli, nebent palikimas...
  14. Aciu uz nuoroda, truputi padejo, bet labiausiai pagelbejo "Autoterpe". Toks jausmas, kad tas vaikinukas zino viska:)))
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.