Pereiti prie turinio

Sihis

Nariai
  • Pranešimai

    107
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Sihis turinys

  1. Merginom parako ir užsidegimo tikrai netruksta lenkiu didzia galva pries jas jos saunuoles kad padare toki rengini dviese !!! Ir manau tikrai kad jos nenustos kad ir kas be būtu. !!!!!
  2. Kreipiuosi i kolegas.... manykit kaip norit nesiruosiu teisinti nei ka . Atsiradus laiko atverciau pagaliau tas nyorodas kurias ikele organizatore ir permetes akim aptikau net du neattikimus del 3sr ir del velesnio vaziavimo tasku rinkimus pranesiau organizatoriai ir paprasiau kad isvis man padarytu 3sr dnf ir istaisytu klaida laike finisavus .bet cia ne esme.kaltes kaip alexys kaltini neprisipazinimu nematau . Buvo karnetai parasyti teiseju me mano o jos jau kaip gavo taip iziurejo ir irase. Zodziu-o kai girdejau kad kaltinat kad organizatore draugui vieta atidave visiskas apsurdas... ps zydrunai neesu as joks ypatingas kaip isireiskei!!!
  3. Jai yra norinčiu ir dvejojenčiu i 3vieta galiu perleisti nesilaikau jos
  4. Ačiu RFC Lithuania už renginį, buvo smagu matyti tiek daug 4x4 dalyviu !!! Viskas buvo gerai ! Taip ir toliau !!!
  5. Mode visose masinose yra problemu be ju sukurt negali tikrai neisizeidziau as sia problema isgydziau ir jau neturiu problemu:)
  6. Toriu toki 2.5 99 75 kw. Variklis iki2001 buvo geras poto š nuejo. Turi korozijos problemu bet kai skandini ji tai man tas neaktualu. Sunku surasti gero stovio. Variklis laiko gerai dezes razdake irgi silpna vieta priek tiltas bet cia jai offraudinsi jai plentu ir zvyrkeles keliaut keisi tik tepalus
  7. Taip taip vilkaviskieciai irgi super pasirode tik kad foto neturiu o trxxx sedo baterija kameros.....
  8. Didelis aciu oraganizatoriam !!!! Buvo super nors ir pagedom bet susitvarke toliau keliavom taskai geri buvo, buvo kur ir issimaudyt ir buzos buvo ir sausu tasku super!!!! Nenuleiskit ranku ir toliau organizuokit !!! Tikiuosi kad kitiemet bus dvi grupes zuikiu ir banginiu!!!Ivestumet gera naujove !!!!
  9. Smagus renginys buvo is pirmuju tasku buvo matyt kad bus ka veikti turistuose bet gaila kad tehnika uzstreikavo . teko pasitraukti . pabuvojom ziurevas ir extrem klasei kaip ziurovais hebrai irgi dirbo stipriai . tad renginys geras aciu organizatoriam uz varzybas ,uz maitinima ir iki kitu kartu!!!
  10. Renginiui oras buvo parinktas tinkamas ! Formatas buvo geras kiek neiprastas bet idomus ypac tinkamas lavint igudzius su navigacija. Sturmanam darbo buvo sociai. Ekipazas liko patenkintas geru sestadieniu . Ačiu organizatoriams.
  11. Registracija patvirtinancia zinute tureciau gaut ar ne ?
  12. Focusas yra uz 500su ta dar praktiskai dviem metam.alio del focuso jai ka 86593630septyni
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.