Pereiti prie turinio

Sihis

Nariai
  • Pranešimai

    107
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    vilnius

Paskutiniai lankytojai

715 profilio peržiūros

Sihis's Achievements

0

Reputacija

  1. Merginom parako ir užsidegimo tikrai netruksta lenkiu didzia galva pries jas jos saunuoles kad padare toki rengini dviese !!! Ir manau tikrai kad jos nenustos kad ir kas be būtu. !!!!!
  2. Kreipiuosi i kolegas.... manykit kaip norit nesiruosiu teisinti nei ka . Atsiradus laiko atverciau pagaliau tas nyorodas kurias ikele organizatore ir permetes akim aptikau net du neattikimus del 3sr ir del velesnio vaziavimo tasku rinkimus pranesiau organizatoriai ir paprasiau kad isvis man padarytu 3sr dnf ir istaisytu klaida laike finisavus .bet cia ne esme.kaltes kaip alexys kaltini neprisipazinimu nematau . Buvo karnetai parasyti teiseju me mano o jos jau kaip gavo taip iziurejo ir irase. Zodziu-o kai girdejau kad kaltinat kad organizatore draugui vieta atidave visiskas apsurdas... ps zydrunai neesu as joks ypatingas kaip isireiskei!!!
  3. Jai yra norinčiu ir dvejojenčiu i 3vieta galiu perleisti nesilaikau jos
  4. Ačiu RFC Lithuania už renginį, buvo smagu matyti tiek daug 4x4 dalyviu !!! Viskas buvo gerai ! Taip ir toliau !!!
  5. Mode visose masinose yra problemu be ju sukurt negali tikrai neisizeidziau as sia problema isgydziau ir jau neturiu problemu:)
  6. Toriu toki 2.5 99 75 kw. Variklis iki2001 buvo geras poto š nuejo. Turi korozijos problemu bet kai skandini ji tai man tas neaktualu. Sunku surasti gero stovio. Variklis laiko gerai dezes razdake irgi silpna vieta priek tiltas bet cia jai offraudinsi jai plentu ir zvyrkeles keliaut keisi tik tepalus
  7. Taip taip vilkaviskieciai irgi super pasirode tik kad foto neturiu o trxxx sedo baterija kameros.....
  8. Didelis aciu oraganizatoriam !!!! Buvo super nors ir pagedom bet susitvarke toliau keliavom taskai geri buvo, buvo kur ir issimaudyt ir buzos buvo ir sausu tasku super!!!! Nenuleiskit ranku ir toliau organizuokit !!! Tikiuosi kad kitiemet bus dvi grupes zuikiu ir banginiu!!!Ivestumet gera naujove !!!!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.