Pereiti prie turinio

Povilas88

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Povilas88 turinys

  1. Temos autoriui dar ir kaip įdomu. Visureigiu pasaulyje esu naujokas, tad svarbi kiekvieno nuomonė. Wk man asmeniškai kebulo išvaizda tik gražesnė nei Wj. Bet kiek čia ,ir netik, perskaičiau furumų, tai daugiau pagyrų WJ sulaukia. Kaina žinoma skiriasi irgi ženkliai. Nors JAV aukcionuos aš ieškojau tai galima daug pigiau rast nei LT siulomi WK. Vienas forumietis ,geventis apylinkese, turi seniai WK tik kad dyželis jo. Reiks gyvai apžiuret, pakalbet gal ir fantazijos atšoks.
  2. Anksčiau galvojau apie JGC WJ 4,0 benzina/dujas su galimybe i 2wd .Tokiu ir pasėdėt ir pavažiuot teko. Patiko. Tik kad jų mažai yra pardavime. Ir greit nuperkami jei atsiranda. Dėl vietos tai nustebau.
  3. Sveiki. Norečiau išgirsti forumiečių nuomonę apie JGC Wk 3,7 ir 4,7 varikliais (turint galvoje, kad bus 4x4) . Susidomėjau šiuo automobiliu ir planuoju isigyti. Dyzeliniai nebedomina, nes bus idėtos dujos. Kiek apytikriai gali kainuoti irangos idejimas? Domina variklių tarpusavio palyginimas.Tiek pačio automobilio pagrindinės techninės problemos, eksploatacinės išlaidos. Svarbus ir vietos dydis salone? Ar jos daugiau nei senesnuose iki 2005 JGC WJ modeliuos? Dėkui už atsakymus.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.