Pereiti prie turinio

Tadas87

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Jurbarkas

Tadas87's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, nekuriant naujos temos, turiu keleta klausimų dėl Hyundai Galloper 99m, 2.5tdi kuro siurblį. Esmė tame, kad mano HG trūksta galios, bent man taip atrodo.Ir kartais užeina, kad ties 3.5 apsuku ir daugiau nepriima. tik variklis purtosi ir viskas, tada užgesinus ir vėl užkūrus viskas gerai. Išvaliau kuro siurblio filtruką, nes buvo užsikimšęs, bet čia buvo prieš tai. Bet ir vėl kartojasi tas pats. Turiu keleta variantų. Gal EGR stringa, gal bako paėmimo filtras užsikimšęs. daugiau nežinau kas. Ir būtų įdomu sužinoti kur reguliuojasi ir ar reguliuojasi siurblį kuro padavimas, pariebinimas ir visi kiti patobulinimai kad HG turėtų daugiau galios.
  2. Nu pasaliniu garsu nesigirdi..reiks pasiziureti atidziau. Kas ten kur pradejo streikuoti.
  3. Situacija tokia pas mane..kad kelis kartus lengvai pergazavau savo rocky nes uzstrigo gazas ir ir jis skaudziai pilnu pajegumu iki ribotuvo padirbo apie 10sekundziu ir taip buvo pora kartu. Iki to rockis vaziavo kaip zveris tikrai trauka buvo gera ir jautesi kada turbina isijungia laiku. O po tu atveju pajutau, kad suveluoja ysijungt turbina arba apsukos pakyla tik iki 3 tukstanciu ir viskas,bet tik pergazavus vel pradeda traukt normaliai( bet siek tiek prasciau nei buvo) todel ir iskilo klausimas,gal beda su turbina,gal ji stringa,o tuo paciu aisku noretusi kad butu daugiau kw ir smagiau vaziuotu.
  4. Ar tinka nuo tos audi 200?
  5. Aciu uz atsakyma. Jei kas dar turit ka pasiulyt lauksiu ir daugiau pasiulymu..
  6. Sveiki rokistai,gal zinote nuo kokios masinos galima pritaikyti Rockiui 2.8 67 kw turbina. Nes jauciu kad mano pradejo silpnokai veikti. Is anksto dekoju uz atsakymus.
  7. Ačiū už išsamius atsakymus:D pasidariau samadielnai pats..
  8. O čia mano Rokiukas prieš ir po truputi prisidėjimo prie kėbulo ir ratų. Stipriai nepasikeitė, tačiau geriau nei buvo..
  9. neatnaujino savo būsenos

  10. Sveiki,turiu Rockiuką 88 metu, 2.8TD, pradėjus važiuoti ir duodant "sukiu", stiprokai daužosi "kažkas" į dugną, tas pats ir pelkė, o kai važiuoji normaliai viskas ok, vienas "specas" paŽiurejas pasakė, kad nuėjo rasdatkės pagalvė, bet daugiau nieko nepaaiškino, tad gal kas žino kur tokia gauti, gal įmanoma nuo kitos auto pritaikyti, ir kiek LT panašiai kainuoja?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.