Pereiti prie turinio

Natokizz

Nariai
  • Pranešimai

    63
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Natokizz turinys

  1. Sveiki, gal kas savaitgali važiuojate iš šilutes į vilniu ir turite vietos atvesti bmw e53 sedynes?
  2. Kam įdomu projektas nenumestas ir pamažu judam su uazu į priekį įkeliu keletą foto iš darbų, buvo daug kas padaryta ir eigoje suprasta, kad reikia perdaryti, nes rastas geresnis sprendimas, o tai ir suvalgo daug laiko. Šiuo metu atrestauruotas rėmas, perdarytas pagal poreikį, perrinkti tiltai atlikta viena kita modifikacija ant jų , stabdžių sistema pilnai atrestauruota ir patobulinta, variklis kaip ir bmwo 2,5tds originalas nieko neburta, dėžė dabar tds'o ZF'ine su trilitrio sankaba, paskirstymo dėžė Btro 60 su atboru, kardanai Nissan patrol perdaryti pagal reikiamą ilgį ir subalansuoti. Kėbulas prikeltas tose vietose kur reikėjo, atlikta vienas kitas perdarymas. Šiuo metu vyks pedalų, stabdžių vaakumo, visų svirčių priderinimas, rankinio gamyba.
  3. Jo cia blogiausias variantas manau, del kainos bet svarbu yra ,pats pardavejas matosi is Maskvos tai ten manau daugiau ju turi but.
  4. Pradedu ieškotis tokiu sparnu praplatinimu kaip nuotraukoje, gal kas esate pirke ir žinote iškur gauti, geriausia kaina?
  5. Dekui vienas kardanas jau gautas nuo nissano su dviguba kryzme. Gal kas turite dar viena kardana su tokia kryzme?
  6. Sveiki, gal kas susidurete su dideliu kadrano kampu ir radote gera sprendima ? Mastau naudoti dviguba kryzme gal kas turite atliekama ar zinot kur geriausia pirkti ? Ar naudoti granata ?
  7. Na pamatavau snd mazdaug 200mm ilgesnis , originalas apie 1300mm, o burtai 1500mm. Veliau tiksliau pamatuot reiks. Dabar reiks susiveikt svarstykles ir pasvert abu komplektus.
  8. Garazo statybos uzgoze fotkiu gamyba, si setad tikrai pamtysit. Tuo tarpu bmw e34 pagalves atsirado lentynoje ir laukia kada bus panaudotos
  9. Na savitgali ikelsiu foto kaip atrodo mano sujungtas variklio, dezes su razdatke komplektas, manau nedaug sutrumpes kardanas juk deze su razdatke ne per kardana, o viensisas mazgas ☺️
  10. Dabar planuoju det dvyguba kryzme galiniam kardane. Reiks tokia gaut virintis kardana subalansuot ir lekt.
  11. Na man jau velu investuota i patrol k160 keturbege deze su razdatke kuri bus uaze
  12. Na kolkas visi šie elementai bus, originaliai jau yra tepalo radiatoriukas. Gal kas žinote kas nori atsikratyti opel frontera 2,8 interkulerio ?
  13. Apie makojant vietoje ir silumos laiduma juk oro srautas praeina pro kurkas didesni silumos laidiniko plota ir nori nenori ausina
  14. Na dėl pačio variklio jau vėloka man, paruošta 2,5tds su mechaniniu siurbliu ir kita turba variklis jau, galėsiu ikelti foto savitagli viso komplektuko ar aš nemačiau ar nedėjai interkulerio?, jei taip turėtum nemažai prarasti sveikatos :/ dėl variklio pagalvių, kai į jas nepajungti vaakumai kaip jos veikia normaliai ? ir dėl variklio skersumo kodėl geriau dėl karterio ar ko ?
  15. Kadangi kita razdatke pas mane ir i gala kardanas išeina iš šono reiks kardano su dvyguba kryžme, gal turite patarimų kas kainos ir kokybės santykiu labiausiai apsimoka naudot ? kiek žinau jeep toki kardanai ar dar yra variantų ?
  16. gerai, gal savaitgali išeis ir susimatyt i utn planuoju lekt
  17. Sveiki visi, Kas esate sumontave i uazus bmw 2,4td ar 2,5tds variklius, gal galite prisistatyti, norėčiau padiskutuoti montavimo klausimais, jei įmanoma susitikti garaže ir apžiūrėti jūsų projektus.
  18. Greičiausia Audi 2,5 TDI 103kw su senelio patrulio dėže ir razdatke bus. Naudosiu pagrinde pramogai ir medžiokliai jokiu varžybų ar auto skandinimų tai manau nesulaužysiu.
  19. Sveiki, kokio lifto reikia uazui 469 kariškais tiltais norint pakišti 35'' (35x11,5 ) ratus ir tikintis kad užteks vietos. Ar gana 5 cm po lingėm ir 5 cm kėbula kelt ?
  20. kai smegenys iš šiknos auga tada tokiu ledlaužių ir atsiranda
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.