Pereiti prie turinio

Tussas

Nariai
  • Pranešimai

    25
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    siauliai

Tussas's Achievements

0

Reputacija

  1. Parduodama frontera

  2. Aš toki vis pavartau kai prireikia. neleidzia prideti failo. RHD Frontera B serise.pdfĮkėlimas praleistas (Klaida413) kur beda?
  3. problema ta, kad planavau restauruoti turbina, kadangi pradejo klibeti sparnuote ir varant TA velniskai virsyja duminguma, siandien nuemiau, pastebejau jog trukusi. ar verta restauruoti netvarkant trukimo?
  4. Sveiki, gal kas patartu, keisti ar bandyti virinti turbinos karsraja daly, nes yra trukimas.ar tiesiog palikti kaip yra?
  5. Turėjau bėda, kaip tyčia neįsijungdavo, kai reikdavo tiltas. prie bėgiu ričiago suklaksėdavo relė, tilto lemputė mirksėdavo, tiltas neisijungdavo, bet kardano nuo dežės neidavo pasukt. problema ta, kad nesujungdavo priekinio kairiojo pusašio (pirmas paveikslėlis) . gedimas elektromagnetiniuose vakumo vožtuvėliuose (antras paveikslėlis, jie po kapotu vairuotojo pusej.) maniskis buvo užsikirtes ir visados praviras (schemoje VSV grey) dėlto vakumas neitraugdavo šakutes kuri sujungia pusaši (ketvirtas paveikslėlis) rodykle pažymėtas daviklis lieka nenuspaustas todel mirgsi lempute. laužyne atidavė dykai abu, tai abu ir pakeičiau, bėdos iškart dingo.
  6. Geras laužynas šiauliuose, visada randu reikiamu kebulo bei kitų dalių. laužyno nr. 865339488
  7. tai gal prie to pacio ir as klausimeli ne i tema. O kiek jum kilometru, ar menesiu, stabdziu kaladeles laiko?
  8. Manoji su automatu 12.5 siurbe. dabar su mechanine apie 9 tik.
  9. Manoji irgi garsiai dirbo, tai teko keist galini bakeli, gofra, ir tarpine po ismetimo kolektorium, nes viskas buvo pradege
  10. Jis ten ant šlicų užsistovėjas tai be sjomniko sunkiai nusilupa
  11. Sveiki, gal kam teko susidurti su fronteros perdarymu is automato i mechanine? klausimas kaip su elektrine dalimi? reikia kazka burti ar yra kokia fyske mechanines dezes laidams pajungt?
  12. Ir dar klausimas butu, kaip ten su automato tepalo matuokle. kur ji yra? dezes virsuje randu tik kazka panasaus i alsuokli.
  13. Sveiki, šiandien teko gerai ''pamauroti'' po pavasarinius purvynus su OFB 2.2 2002 automatu. Ko pasekmės dingo 3 ir 4 pavaros. Prietaisų skydelyje dežės gedimo lempute nedega. tepalo nuotekio iš dežės nėra. Gal kas žinote kas galėjo nutikt?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.